Arama sonuçları: *

1. Ensar1453

Toyota Corolla Grmn Tanıtıldı

Hathhach arabaya 3-4m vereceğime 2.0 tfsı a5 alırdım şahsen. Ufak bir yazılımla araba +350hp oluyor zaten.
  2. Ensar1453

İokbs Paramı Verecek mi?

tabii ki kestirmeyebilirsin. Yurtların hepsi ücreti ücretsiz diye bir şey yok. Okula başladığın zaman bursumu kestirmek istemiyorum parasını kendim ödeyeceğim dersen kesmezler.
  3. Ensar1453

Toyota Corolla Grmn Tanıtıldı

Yaris gr makyajlı versiyon.
  4. Ensar1453

❌İndirim Bitti! Dreame X40 Çöp İstasyonlu Akıllı Robot Süpürge 33.100 TL (3-6 TAKSİT) Satıcı: Dreame Türkiye

Çok fonksiyonlu olması avantaj. Herhangi bir parçasının arızalanacağını düşünmüyorum. Marka güzel ben memnunum.
  5. Ensar1453

Rust Oynamak İsteyen Arkadaşlar Aranıyor

Reisim kendi rust sunucunuzu açmak keyif vermez. +2k saat biri olarak offline raid üzüntüsünü ve hırslanıp adamları raidleme işini bırakıpta böyle bir sunucuda şahsen oynamam. +300pop altı bile mantıklı gelmiyor.
  6. Ensar1453

60.000₺-80.000₺ Yurtdışı Seyahati Önerisi

avrupada 8-10 ülke gezebileceğin bir para
  7. Ensar1453

Sıfır Tıraş İçin Tıraş Makinesi Önerisi

hocam 3 farklı makine kullanan biriyim. Normal jilete en yakın hatta jiletten de iyi diyebileceğim 2 tür makine var. Birincisi 3 bıçaklı ve 360 derece esneme payı olan modeller. Bendeki model bu Link Bu kadar pahalısı şart değil tip olarak göstermek istedim. 2. Modelde dönebilen bıçakları olan...
  8. Ensar1453

Laptop ve Ekipmanlar Nasil

normal giriş-orta segmente uygun amacı oyun oynamak olan kişi setupı
  9. Ensar1453

Sıfırdan İngilizce Nasıl Öğrenilir?

Yeşil baykuş + Oxfordun türkiyedeki kurumlarına gidip eğitim alabilirsin.
  10. Ensar1453

1 Senede Sayısalda 5k Sıralama Yapılır mı?

kafan basıyorsa yeter. Basmıyorsa 5 yılda yetmez.
  11. Ensar1453

Cs2 En Sevdiğiniz ve En Güçlü Silah

Tec-9 ve FiveSeven çok iyi silahlar. Otomatikte de ak-47 ve m4a4 benim için favoridir.
  12. Ensar1453

47-45 Bin TL Ye Dji Mini 5 Pro Alınır mı? İkinci El

fly more combo plus mı ? fly more combo mu ? düz 5 pro mu ? Ben olsam hiçbir türlüsünü almam gider peşin fiyatına taksitli adıma faturalı alırım. Ama combo plus ise düşünülebilir. 40 a alınır.
  13. Ensar1453

Beyler Spora Baslicam Yardımınız Lazım

Agirsağlam + Fityemek izleyip spor yapma ve yemek tariflerinde temelleri oturtabilirsin. Başlangıçta fullbody ilerleyip sonra bölgesele geçmende senin için iyi olur.
  14. Ensar1453

10m Usd ile Ne Yapardiniz

İşimi büyütürüm.
  15. Ensar1453

Uzun Yolda Radar Uygulamadı İşe Yararmı ?

Herhangi bir yere 200 le gitmenin anlamı yok. Özelliklede bayram döneminde. 140 a sabitle kafan rahat olzun.
  16. Ensar1453

Kurban Kesiyor Musunuz

Şükür bu senede bereketli bir bayram olacak gibi. Kesiyorum
  17. Ensar1453

Acemi Sürücü Caravelle Kullanabilir mi?

Bir sürücü kursu işletmecisi olarak söylüyorum. ÇIKMA. Caravella gibi araçlar bindiğin i20 gibi hatcback bir arabının 3 katı boyutunda. Yıllarca normal araba kullanmış insanlar bile caravella sürmekte zorlanıyor. Tavsiyem özellikle bayram gibi trafiğin 10 katına çıktığı ve tahammülün dibe...
  18. Ensar1453

Traş Makinesi Önerisi ?

Arkadaşlar yüz için traş makinesi arıyorum. Amacım pürüssüze en yakınını almak. Teknosa, Mediamarkt,Vatan gibi mağazalardan alacağım. Gidip alacağım. 4k bütçem var ne önerebilirsiniz ...
  19. Ensar1453

Şu An Ne Oynuyorsunuz?

Expedetion 33 Manyak oyunmuş beeee
Geri