Arama sonuçları: *

1. G

PC Oyun dışında kendisine reset atıyor

Merhabalar arkadaşlar, iki aydır düzenli mavi ekran hatası alıyordum her şeyi denememe rağmen herhangi bir çözüm bulamadım. Son bir kaç günde yaptığım bazı değişikliklerden sonra bilgisayar mavi ekran vermeden kendini resetlemeye başladı. Yalnız bu resetleme olayı oyun içerisindeyken vs meydana...
  2. G

Bütün Mavi Ekran Hatalarını Alıyorum

Bu arada hatırladığım kadarıyla ben microsoft office programlarını kurduktan sonra bu hataları almaya başlamıştım o yüzden onları teker teker kaldırdım bi denemek adına onlarla alakalı olabileceğini düşünüyorum. 1615636264 Bu sefer mavi ekran sesi verdi ama görüntü gelmedi yeniden başladı...
  3. G

https://drive.google.com/file/d/1fZ0dI-f7FJFFyIzTsCU3wLpSlpLkF1It/view?usp=sharing şunu da bırakayım yeni yedim hatayı, bi an gecikince hiç yemicem sanmıştım :D. Şu an oyun açtım alta attım hiç mavi ekran yemicem mesela nasıl bir mantık çözemedim.
  4. G

1 tane dosya var minidump da siliyor sanırsam kendi kendine. Birazdan bi mavi ekran da yiyince atacağım hemen 2 dosya olsun en azından. 1615632129 https://drive.google.com/drive/folders/1OtFjqnZttjHtJtVKFJFBF1VLt4LQTvtF?usp=sharing
  5. G

Tamamdır anladım teşekkür ediyorum deneyeceğim :) 1615631626 BIOS u güncelledim arkasından tekrar mavi ekran yedim :(. XMP ye baktım Profile 1 de değilmiş, kapalıymış zaten son BIOS güncellemesinden sonra değiştirmeyi unutmuşum. Olmuyorrr :((
  6. G

Hee olayı tam anlayamadım :D. F60 gözüküyor şuan BIOS da son çıkan olarak ona güncelleyim değil mi? XMP nedir birde hiç duymamıştım daha önce.
  7. G

BIOS F60h de şuan sorunları aldıktan sonra BIOS son sürüme güncellemiştim ama o da bir işe yaramadı.
  8. G

yok hayır v2 değil.
  9. G

Gigabyte b450m s2h
  10. G

Memtest86 ile test ettim ama hiçbir sıkıntı çıkmadı. :(
  11. G

@Vesemir bakabildiniz mi acaba? :)
  12. G

Anakartım gigabyte benim de onun sitesinden indirmem lazım değil mi? En son çıkanı indirmiştim ama onunla da alakalı değil sanırsam.
  13. G

Yaklaşık 2 aydır filan alıyorum.
  14. G

Tamamdır çok teşekkür ederim, bekliyorum. :)
  15. G

neredeyse 2 aydır alıyorum hataları. Bunlar var güncelleştirmelerde hepsini kaldırsam bir sıkıntı olur mu acaba? 1615548344 Oyun oynarken neden hiç bir hata almıyorum o konuyu tam anlayamadım açıkcası. Yandan oyun açıyorum ve takılıyorum chrome da vs hiçbir sıkıntı olmuyor ama pc boştayken vs...
  16. G

Ona nerden bakabiliyorum acaba? 1615547698 Hiç emin değilim o konu hakkında ama kalite güncelleştirmeleri en son 23.02.2021 tarihinde yapılmış. Geldikçe yapıyordum güncelleştirmeleri aslında ama sorunun onunla alakalı olabileceğini düşündüğüm için 2-3 gün önce durdurdum güncelleştirmeleri. Bu...
  17. G

Sende mi oyun dışında vs mavi ekran yiyorsun? Sisteminin özelliklerini yazabilir misin
  18. G

Merhaba arkadaşlar, neredeyse bütün mavi ekran hatalarını sürekli olmak üzere alıyorum. Yalnız oyun vs oynarken hiçbir hata almıyorum, masaüstünde takılırken veya tarayıcıda gezerken durmadan mavi ekran yiyorum ve hata kodları hep farklı. Memtest86 ile ramları kontrol ettim sorun yok, ssd yi...
  19. G

Bütün mavi ekran hatalarını alıyorum

Tamamdır çok teşekkür ederim yardımın için
  20. G

Bütün mavi ekran hatalarını alıyorum

Yok hayır, bilgisayarda da arattım ama alakalı hiçbir şey yok.
Geri