Arama sonuçları: *

1. E

Mavi Ekran Bilgisayarı açtığım da böyle bi ekran geldi neden geldi ve ne yapmam gerekiyor?

Kanka 3 klavye yok aslında bir tane var ama 2 de oyun kolu var ama onlarda kablosuz 2.4 ile bağlı galiba onları da klavye gibi görmüş yoksa 3 tane değil 🤣
  2. E

Mavi Ekran Bilgisayarı açtığım da böyle bi ekran geldi neden geldi ve ne yapmam gerekiyor?

Neden geldi bilmiyodum şuan açıldı bilgisayar bi sorun yok gibi ama yavaş gibide tam anlamadım.
  3. E

Yardım Itopya indirimden monitör aldım ayıplı ürün / değişim talep ediyorum

Ne olursa olsun her türlü sonuçta Tüketici Hakem Heyetine başvur şikayet et ceza alsınlar.
  4. E

Öneri sessiz switchli mekanik klavye önerisi f/p

Ben 6 aydır kullanıyorum seninki ne kadar bi sürede bozuldu?
  5. E

Çözüldü✓ 750 tl Bütçe ile F/P kulaklık önerisi

Teşekkürler :giggle:
  6. E

Kullandınmı memnunmusun?
  7. E

Oyun pubg valorant fps oyunlari
  8. E

İncehesap Sharpen Sistem Alınır Mı?

aynen 5600 çok iyi olurdu ama biliyosun bütçe işleri ve monitör mouse kulaklık klavye derken 17500e kadar çok zorladık. Teşekkürler daha iyi isteyen herkesin olsun inşallah :giggle:
  9. E

İncehesap Sharpen Sistem Alınır Mı?

Dün aynı sistemi arkadaşıma b450 anakart, psu bitfenix 600w, kasa antec olarak güncelleyip 350tl gibi bi farkla aldık. fakat işlemci 5500 olarak aldık
  10. E

Öneri sessiz switchli mekanik klavye önerisi f/p

https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-gamepower-overlord-red-switch-88-tuslu-compact-mekanik-oyuncu-fiyati,1415525634.html Ben 6 aydır kullanıyorum memnunum bi sıkıntı çıkartmaz zaten daha ucuzada mekanik yoktur.
  11. E

Çözüldü✓ Gençer Gamingden Satın Aldığım Donanım Arşi̇vi̇ Si̇stemden Güç Kablosu Çıkmadı!

Bence riske girme sorunu ilet yenisini gödersinler.
  12. E

Öneri 144hz en uygun en f/p monitör önerisi

Çoğu özelliği benzen parlaklık asusda 350 cd bu 250cd ve birde sanki acer da dp girişi yok gibi ama çok benzer ama kullanmadığım için bişey deyip yanlış yönlendirmek istemiyorum kullananlara sor birde onların deneyimlerini sor daha sağlıklı olur ama epeyde baya benzer sonuçlar veriyor.
  13. E

maxx bütçe 600 tl kulaklık önerisi

Mic okadar önemli değil ama ses kasma yönünden hangisi daha iyiyse onu tercih ederim. Sonuçta mic karşıya giden karşıdaki düşünsün, şaka bi tarafa ama discort felan kullanınca baya düzeliyor sesler birde sonuçta şarkı söylemeyeceğiz sadece info verecegiz o yüzden ses kasmak daha önemli benim için.
  14. E

ya arada 250 tl var sadece ve asus bir ürün alıyorsun 3 yıl garantili 165hz va panel ben ozaman sistemle beraber aldım 6 aydır kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım şuan fiyatıda gayet iyi bence.
  15. E

https://www.gaming.gen.tr/urun/167453/asus-tuf-gaming-vg247q1a-freesync-238-165hz-1ms-gaming-monitor/ 200tl fark var asus ve 165hz ben kullanıyorum memnunum
  16. E

şuan 760 tl civarında ama zaten daha ucuza iyi bir f/p önerin varmı kanka çünkü kulaklık kullanmadan yada kullananın kişi tavsiye etmeden alınmamalı diye düşünüyorum. 1676984425 kullanıyormusnuz hocam veya deneyimledinizmi hiç 760 civarı fiyatı da önerir misiniz? veya o bütçede başka önerin varmı ?
  17. E

Çözüldü✓ Rx6650xt ve r5 5500 ile Darboğaz yaparmı?

Eyvallah kanka saolasın bu baya iyi duruyor
  18. E

Kullanıyormusun kanka hala memnunmusun bende düşünüyorum da önerirmisin?
  19. E

Çözüldü✓ Rx6650xt ve r5 5500 ile Darboğaz yaparmı?

Aynen kanka siyah ve beyaz olunca biraz görsel olarak kötü durabilir ama neyse bakacağız artık arkadaş ona karar versin :giggle: Teşekkürler kanka bu arada :giggle:
Top Bottom