Arama sonuçları: *

1. S

gmail dogrulama telefonu değişmeme ragmen eskiye gidiyor

gmail hesabımın kurtarma telefon numarası ve e postasını değiştirdim yaklaşık olarak 4-5 gün oldu fakat onay kodu yolluyacagı zaman eski numaraya yolluyor hala ayarlarda felan güncel numara yazıyor ama kodu eskiye yolluyor bunun sebebini ve çözümü bilen birisi lütfen yardımcı olabilir mi.
  2. S

max 15k laptop önerisi lazım

Lisedeki kardeşime alacağım oyun felan oynamıyor film ve word exel uygulamalarını kullanıyor genellikle ders için kullanacak alınacak en iyisi hangisi olur yardımcı olur musunuz
  3. S

Yardım airpods pro 2.nesil şeffaf mode sorunu

orjinal olduguna eminim amazonun kendi satıcısı oldugu ürün ve apple destekde gözüküyor ürün
  4. S

Yardım airpods pro 2.nesil şeffaf mode sorunu

kulaklığı alalı ortalama 1 ay felan oldu kulaklığı şeffaf moda aldığım zaman çok fazla bir hışırtı sesi gibi bir ses geliyor bu sorun sadece bende mi var yoksa normali bu mu yardımcı olursanız sevinirim.
  5. S

kulak içi kulaklık önerisi

kulak içi kulaklık alacağım airpods pro 2.nesil almayı düşünüyorum başka daha ucuza kaliteli bir tavsiyesi olan varsa yardım edebilir mi
  6. S

Çakı alacağım sağlam site bilen var mı

Çakı satın almak istiyorum ama internetteki çoğu ürünün yorumları kötü sağlam bir site bilen var mı
  7. S

18bin bütçeye en iyi alınacak masaüstü tavsiyesi

Değişmem gereken parçası var mı bu haliyle mi alim
  8. S

18bin bütçeye en iyi alınacak masaüstü tavsiyesi

Bütce 18k ekran dahil olmadan sadece kasa alacağım önerilerinizi bekliyorum
  9. S

14 plus kilif onerisi

baktım da bi tık pahalı ya suanda onu alacak bütçem yok
  10. S

14 plus kilif onerisi

güzelmiş inceleyeceğim de böyle renkli şekilli şeyler de hoşuma gidiyor öyle bir önerin var mı
  11. S

14 plus kilif onerisi

14 plus için kilif onerisi istiyorum duz sade de olur fark etmez
  12. S

Riot Pinlerde Ucuz Fiyat 400RP ve 300VP 17TL

Mailleri iyi kontrol et kanka bot atiyo zaten buyuk ihtimal ben satin aldim aninda geldi
  13. S

Riot Pinlerde Ucuz Fiyat 400RP ve 300VP 17TL

Mail olarak aninda atiyolar yeni aldim ben
  14. S

Çi̇ft Alan Ve Çi̇ft Uygulama Özelli̇ği̇ Olan Adroi̇d Telefon Öneri̇si̇

alo alo demesi ve canlı ekranı iphone 13 karşılamıyor muydu kanka neyine alışamadın mesela
  15. S

Apple mağaza VS diğer mağazalar farkı nedir

Bi fark yok aynisi
  16. S

30k ya kadar alınabilecek en iyi laptop

bütçe 30k oyun için alınabilecek en iyi laptop ne olur laptop lazım masaustu tavsiyesi vermeyin teşekkürler
  17. S

2 aylık m.2 ssd nin ömrü %98 olması normal mi

Hangi programdan bakiyoruz ssd sağlığına
  18. S

Wnt.com guvenilir mi

Buradan telefon almayi dusunuyorum daha onceden alisveris yapan var mi en uygun fiyata burda satiliyor
  19. S

sifir iPhone 13 mu yoksa pili 95 ustu İphone 13 pro max mi

13 pro max pilide 95 üstüyse 28 bine satmazlar kanka dolandırıcı olmasın dikkat et
Geri