Arama sonuçları: *

• Users: Shiwa
  • Order by date
  1. Shiwa

7. Sınıf ailem yüzünden hiç ders çalışasım gelmiyor

7. sınıfta calısmana gerek yok lgs için ödevleri yapman notlarını yüksek tutman yeterli olucaktır obpni düşürme 8. sınıfta calıssan düzenli bir şekilde yeterli olucaktır
  2. Shiwa

Yardım IPS mi VA mı

ips al
  3. Shiwa

1.000.000$ CASH ile Uyanmak

okula gitmem
  4. Shiwa

Kizlarla tanisma/cikma teklifi etme rehberi (Denendi onaylandi %100 garantili)

hocam gayet başarılı bir rehber olmuş çok beğendim denemek lazım
  5. Shiwa

PC de 245gb lik oyun var ama yer bitti

hocam hepsini sildim içinde alakasız ve iğrenç şeyler vardı steam workshop atölye yani böyle şeyleri benden habersiz nasıl indirebilir anlamadım
  6. Shiwa

dosyalara tek tek baktımda tuhaf +18 videolar yüklemiş kendiliğinden steam dosyasının içinde duruyorlar ve haberim yok çok eminim böyle şeylerde yüklemedim steamle alakası ne 1731151909 hocam halletim yinede sağolun çok saçma bir şekilde hayatımda görmediğim tuhaf videolar drakein videoları...
  7. Shiwa

hocam bir de burada steamdan atölyeden bieşyler indirmişim ama şuan ben dlc mod falan kullanmıyorum bunlar yüklü kalmış hangi oyuna ait olduklarını nereden bulucam kodları var sadece yanlış bir şey silmek istemem
  8. Shiwa

halletim hocam boş boş bende yüklü olmayan bütün oyunlar yer kaplıyormuş hepsini tek tek elimle temizledim yinede istediğim kadar açamasamda 60gb yer açabildim
  9. Shiwa

sonuçlar bunlar o dosya nasıl o kadar yer kaplıyor
  10. Shiwa

ortalama ne kadar yer açar
  11. Shiwa

yine göstermiyor
  12. Shiwa

sorun çıkmaz değil mi hocam en işe yarıyor uygulama indirilenler 2gb yer kaplıyor sadece bir de herşeyi silerken neler siliyor tüm indirlenelr silinmesin
  13. Shiwa

ekstra oyunlar bunlar
  14. Shiwa

ssd kullanabildiğim 465gb var oyunlarım 245gb yer kaplıyor hadi 260 diyek kalan 200gb nerde yer sıkıntısı çekiyorum oyun indiricem yer yok resmen sağlam clear nasıl atarım format atıcam en son napmam lazım
  15. Shiwa

En Yakın Arkadaşım Sevgili Yaptı.

ohoo o ne kız varken selam yok sohbet yok kız gidince hemen yanına gleiyo hyarıdır
  16. Shiwa

En Yakın Arkadaşım Sevgili Yaptı.

ayıp etmiş valla
  17. Shiwa

Şehidin var TÜRKİYE!

Allah rahmet eylesin
  18. Shiwa

Valorant Cimere Verileceğim

bişey olmaz takma kafaya
  19. Shiwa

Discord Hakkında Soru ?

zaten kendi istekleriyle olduğunu zannetmiyorum bu insanlar ilk önce sana güzel yaklaşır kendini iyi pazarlar sonradan oraya doğru çeker seni neyin nasıl olucagını bilemessin bin türlü yolu var bide herkes senin benim gibi bir zihniyette değil bir de 12 yaşında tehdit etseler korkması insanın...
  20. Shiwa

10k bütçe iş için laptop önerisi

10k bütçem vardır iş için kullanılıcak oyun oynanmiyacak herhangi bir şey yapılmayacak günlük işler için
Top Bottom