Arama sonuçları: *

1. D

Çözüldü✓ 159mm soğutucu 160mm destekleyen kasaya sığar mı?

Alacağım soğutucu 159mm yükseklikte kasam 160mm destekliyor sığar mı? yada hesaplamanın bir yolu varmı
  2. D

RAMPAGE Sailor kasaya Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB sığarmı

Yeni soğtucu alıcağım ama kasanın desteklediği boyutla soğtucunun boyutu arasında çok az fark var sığar mı başka bir soğtucu mu alayım Bu kasanın Bu da soğtucu
  3. D

Çözüldü✓ VGA DP dönüştürü ile monitördeki hoparlörler kullanılabilir mi?

Birkaç gün önce eski monitörü 2. monitör olarak kullanmaya karar verdim ama hem ekran kartımda VGA portu yoktu hem de monitörün VGA kablosunu bulamadım. Ben de altta ki resimdeki tarz bir kablo almayı düşünüyorum ama hem de monitördeki hoparlörün de çalışmasını istiyorum resimdeki tarz kablolar...
  4. D

G402 farede "bilinmeyen USB aygıtı (sürücü hatası)" diyor

Evet hala tanımıyor 1743252054 Bir şekild çok fazla tak çıkar yapınca tanıdı ama şimdi çalışmıyor
  5. D

G402 farede "bilinmeyen USB aygıtı (sürücü hatası)" diyor

Dün elimle yanlışlıkla soğuk çay dolu bardağı devirmiştim. Az bir şey dökülse de fareye sıçramıştı. Ben de temizleyip, ne olur ne olmaz diye 1 gün kurumaya bırakmıştım. Sabah taktığımda sürekli çıkarılıp takılıyormuş gibi yapıyordu. Bunu Aygıt Yöneticisi'nden bir şekilde çözdüm ama hâlâ...
  6. D

Çözüldü✓ Bilgisyarım kasası açılıyor ama monitör sinyal yok diyor

Garantiye gönderdim CPU ile ram de sıkıntı varmış onlar değişti ama sizde de aynı sorun olmayabilir
  7. D

Çözüldü✓ Bilgisyarım kasası açılıyor ama monitör sinyal yok diyor

Bilgisayarımı video izlerken aniden kapandı ve tekrara açtığımda kasa açıldı ama monitöre görüntü gelmedi "sinyal yok" demeye başladı kabloları kontrol ettim monitörü test ettim monitör de ve kabloda sıkıntı yok sanırım sonra ramleri çıkartıp temizledim bios pilini cıkartıp 30 saniye bekledim...
  8. D

Xbox'tan indirilen Ark'a nasıl mod kurulur?

Game Pass üzerinden Ark indirdikten sonra oyunun dosyalarını windowsapps e kurmuş ve buraya herhangi bir dosya aktaramıyorum oyuna nasıl mod kurabileceğimi bilen yardım edebilir mi?
Geri