Arama sonuçları: *

1. Serhan Emre Yıldız

Yardım RTX 2060 ısı sorunu var

Oda sıcaklığı ve GPU yükü bakımından dün - bugün arasında hiç bir farklılık olmadığına emin misiniz?
  2. Serhan Emre Yıldız

Yardım RTX 2060 ısı sorunu var

Ekran kartınızın tam modeli nedir? Oda sıcaklığı ne durumda? Yaz aylarında 65 dereceler gayet normal gibi. Öncesinde kaç derecelerde çalışıyordu ki?
  3. Serhan Emre Yıldız

Çözüldü✓ Si̇lverstone Pf240 Alınır Mı?

Ben F olarak okumuşum nedense. 🤦‍♂️ OC yapılacaksa 240 veya 360mm uygun olacaktır. 360mm’de kısmen uygun fiyatlı bir ürün https://www.amazon.com.tr/dp/B08BP8711Y/ref=asc_df_B08BP8711Y1638779580000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B08BP8711Y&linkCode=asn
  4. Serhan Emre Yıldız

200-300 TL Termos Önerisi

Çok, çok iyi bir markadır. Kalitesi tartışılamaz. Bütçenize uyuyorsa kesinlikle "Stanley" tercih edin.
  5. Serhan Emre Yıldız

bu bilgisayar kaç k eder 2. el

Özelden mesajlaşabiliriz. Ben alabilirim cihazı.
  6. Serhan Emre Yıldız

Bu Pc iyi mi R5 5500 3060ı besler mi bi darboğaz sıkıntısı falan olur mu

Darboğaz sorunu olmaz, rahat besler. Örnek sistem testleri aşağıdaki gibidir.
  7. Serhan Emre Yıldız

Çözüldü✓ Si̇lverstone Pf240 Alınır Mı?

Locked bir işlemci, OC yapmayacaksınız yani. 120mm bir sıvı soğutma fazlasıyla işinizi görecektir. Tabi 240mm tercih edecekseniz de kasanın üst tarafına montaj ile güzel bir görüntü elde edebilirsiniz. ThermalTake'in PF serisi gerek 120mm olsun gerek 240mm olsun başarılı modellerdir. Bununla...
  8. Serhan Emre Yıldız

5K Bütçeye Kamerası İyi Olan Telefon Önerisi

İkinci el iPhone SE 2020 tercih edilebilir
  9. Serhan Emre Yıldız

Pc Toplamak İçi̇n Gereken Malzemeler

Bu konuda bilgi sahibi değilseniz "Hazır Sistem" adı altında satılan toplama PC'leri tercih etmeniz daha sıhhatli olacaktır.
  10. Serhan Emre Yıldız

Yardım İ7 11800H İşlemcim az kullanılmasına rağmen çok ısınıyor

Ne zamandır bu sıcaklıkları görüyorsunuz? Odanın sıcaklığı nedir? GPU sıcaklığı da 80 bandında oda sıcaklığı yüksek olabilir mi?
  11. Serhan Emre Yıldız

1500 TL 1 TB m2 SSD Önerisi

1500 ₺ bandında seçenek çok az olacaktır. Genellikle OEM ürün bulabilirsiniz. Veya HB ve benzeri sitelerde indirim kovalayabilirsiniz. Kioxia (Toshiba) marka bütçenize yakın bir ürünün linkini de bırakıyorum aşağıya...
Top Bottom