Arama sonuçları: *

1. A

Lenovo Z5070 i7 Hiç açılmıyor hiç ışıklar yanmıyor

Dostlar laptopa bakıldı tüm anakart teste girdi 3 adet entegrede yanık çıktı nedeni sordum niye olur diye z5070 lerin kronik sorunuymuş birazda şans işi dediler şuan onarım olucak bakalım çalışıcakmı
  2. A

Tamamdır hocam bi deniyim en azından teşekkür ederim değerli fikriniz için :)
  3. A

evet onu düşündüm sökmeye korktum laptopumu napsam söksemmi garantisi bitmiş zaten
  4. A

agam denedim bataryasızda denedim şuan emin olmak için aynı tarif ettiğin gibi iki ramide birer birer slotlarda denedim yine aynı basıyorum hiç ışık yok :(
  5. A

Arkadaşlar herkeze merhabalar dilerim laptopum 2015 de alındı bugüne kadar sorunsuz şekilde kullandım ama sabah bi açıyım dedim takıyorum adaptörü ne şarj ışığı yanıyo ne çalışıyo neyse internette statik elektrik boşaltma falan denedim nafile adaptörümü ölçtüm oda sağlam hatta emin olmak için...
  6. A

MD1 Dual Rx580 CoilWhine Sesi

Herkeze merhabalar Abullah beyin kurduğu md1 sistem sahibiyim aldığım günden beri oyun açınca ekran kartım cızır cızır ötüyo asus da arıza değil dedip konuyu kapattı benim haricimde bu sistemde bu sorunu yaşayan varmıdır. Abullah bey bide videodaki apex legends ayalarını yapıyorum sizin gibi ama...
Geri