Arama sonuçları: *

1. yardimedinnn

Tek tıkla çözünürlük değiştirme uygulaması

Arkadaşlar direkt buldum :D HRC - HotKey Resolution Changer kullanmak isteyen var ise.
  2. yardimedinnn

Tek tıkla çözünürlük değiştirme uygulaması

Arkadaşlar bir program vardı eskiden kullanıyordum. Böyle belirli başlı çözünürlük ve Hz ayarlanıp o programa varsayılanlar olarak atıyorduk hatta daha sonrasında sağ alttan uygulama simgesine sağ tık yapıp istediğimiz çözünürlüğe geçiyorduk. CS ve Valorant gibi oyunlar için bunu kullanıyordum...
  3. yardimedinnn

Windows 10 Onedrive dosyalarımı sildi

Arkadaşlar sorunu çözdüm. Sorun buraya taşınmış dosyalar. Ama bunları değiştirme tarihine göre sıralasam da gözükmüyor üstte. Ayrıca dosyaları yedeklememiş taşımış. Bilgisayarımda masaüstünü açtığımda o klasörün yolu da şuan Onedrive/Masaüstü oldu.
  4. yardimedinnn

Windows 10 Onedrive dosyalarımı sildi

Arkadaşlar pc açılırken ara sıra çıkan mavi ekrandaki onedrive yazısı geldi ileri ileri dedim. Şimdi tüm dosyaların yanında mavi yedekleme işareti çıktı. Daha sonra birçok dosyam ortadan kayboldu? Onedriveıma sadece ihtiyacım olan dosyaları yedekliyordum. Birden bire tam şuan her dosyamı...
  5. yardimedinnn

FC26 kaleci oyuna dahil oluyor

Hayır hocam. Ben full basılı tutuyordum topu Y ile alıyor sadece sağ üsttende hızlı koşuyorum. Başka hiçbir tuşla adamdan almıyor çünkü. kayarak alma ve adım koyma tuşları haricinde Y ye basarak almak için uğraşıyor karakter diğer süper ama kaleci geliyor yanıma . 1773945713 Siz hangi tuşla...
  6. yardimedinnn

Ee top rakipteyken topu nasıl alacağım? Hangi tuşa basıcam? Rakibin yanından hiçbirşey yokmuş gibi geçiyor benim topçu
  7. yardimedinnn

Arkadaşlar top rakipte iken oyun kolunun sağ arka tuşuna basarak hızlıca yanına gidiyorum ve bir yandan da Y tuşuna yani üstteki tuşa basıyorum ayrıca arapas tuşum. Ama ben bu işlemi yaparken kaleci orta sahaya kadar geliyor. Neden o tuşları ayıramıyoruz? Ben kaleci gelsin istemiyorum. Arkadaş...
  8. yardimedinnn

Genç girişimciyim,Bağkur da 330.000 TL borç görünüyor

Merhaba hocam genç girişimci karşıladı mı borcunuzu?
  9. yardimedinnn

Bağkur borcumu ödedim ama sistemde hala borç gözüküyor.

Bu şekilde borcum gözüküyor az önce ödedim 8999.80 TL gözüküyordu SGK sitesinde. Daha önceden bir şirket açmıştım bunu iptal ettim borç çıktı. Vergi beyanname matrah damga vergisi vs. hepsini ödemiştim zaten bu sigorta borcu az önce ödedim ama e devlette hala gözüküyor neden? Daha önceden kendi...
  10. yardimedinnn

PC rekabetçi oyun önerisi

Bilgisayarda CS 2'den çok sıkıldım. Neredeyse her el hile. Hiç zevk alamamaya başladım. Faceit de bile hile geliyor diyenler var. Valorant deseniz en başlarda güzeldi şuan çok fazla skilli çarlar var oyun oynanmaz hale gelmiş. Önerebileceğiniz bir oyun var mı? Rainbow da oynuyorum kendi çapımda...
  11. yardimedinnn

Oyun kolu ile pc'den FPS oyunları oynama

PS4 ve PS5 kollarıyla konsolda Rainbow oynayanlar var. Onlar nasıl oynuyor? Benim adamı görüp nisanan almam bile 10 saniye sürüyor. Bilginiz var mı o kadar zor ki.
  12. yardimedinnn

Oyun kolu ile pc'den FPS oyunları oynama

Arkadaşlar Rainboe Six Siege oynamak için bilgisayara Logitech F310 kolu taktım. Hassasiyet vs. ayarladım ama o kadar kötü ki adama nişan almam 10 saniye sürüyor. Yürümek kapılardan geçmek çok zor. Siz nasıl oynuyorsunuz? Ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum ya da bu kol bu oyunlar için uygun değil...
  13. yardimedinnn

itemsatis sitesinde ki bu satıcı sentinusstore dolandırıcı.

elimde kanıt var. satıcı da mesajda gün içinde iptal edicem demiş. 1 butonla sipariş iptal edilebiliyor fakat nedense canlı destek ilgilenmiyor. 24-48 saat bekleyin diyor. neden beklemek zorundayım anlamıyorum mesaja bile bakmıyor satıcı
  14. yardimedinnn

neden siz kimsiniz
  15. yardimedinnn

ben de chat gpt aldım bir key verdi dc sunucusuna kaydolmak için keyi girdim benden nick ve şifre istiyor sunucu botu. itemsatışta ne mesaja bakıyorlar ne ilgileniyorlar. discorda yönlendirmek suç değil mi arkadaş! rezillik vallahi itemsatışa da bir daha bulaşmam
  16. yardimedinnn

Askerlik nasıl ertelenir?

Arkadaşlar YKS puanım ile geçen sene 2 yıllık açık ve uzaktan bölüm kazandım. Aktif bir şekilde okuyorum. Fakat şuanda e-devletten askerlik durumumnda 9 ay 5 gün içinde yoklama başvuru ibaresi mevcut. Acaba normal örgün kazanmış arkadaşlarda burada nasıl bir ekran var paylaşabilir mi? Veya ben...
  17. yardimedinnn

Win10 dosyaya erişme izniniz yok

Arkadaşlar bir oyuna tr yama kurmak istiyorum fakat tr yama yaparken bana bir exe dosyası seçmemi istiyor seçiyorum Aç diyorum fakat erişim izni hatası veriyor. Araştırmalarıma göre buradan izin vermemiz gerekiyor fakat bende izin değiştirme gibi şeyler aktif değil.
  18. yardimedinnn

MMORPG Oyun Önerisi Ücretsiz

Arkadaşlarımla 3 kişi onayabileceğimiz bir oyun istiyorum. Ücretsiz olursa sevinirim. MMORPG'nin tam mantığını bilmiyorum ama eğlenmek, gelişmek aksiyona dalmak vs amacımız. Sabah akşam farm yapılmayan. Böyle güzel bir MMORPG önerir misiniz?
  19. yardimedinnn

PSU Kasadan Nasıl Çıkarılır?

Şarjlı matkapla çıktı.
  20. yardimedinnn

PSU Kasadan Nasıl Çıkarılır?

Hocam 1 tanesi çıktı diğerleri çıkmıyor. Şarjlı lazım sanırsam doğru mudur?
Geri