Arama sonuçları: *

1. S

Gamermarkt dava açarmı bana yardım edin

Kanka siteden ban atıyolar siteye para yükleme geri çekemezsin aynısı banada oldu zaten dün mesaj geldi 7gün içerisinde ödemezsiniz icra takibi sürecini başlatacaz falan dediler ben bişey demedim
  2. S

Kanka seni sıkıştırıyorlarsa parayı öde diye itiraz et bence ama samimi davran adamlara
  3. S

Kanka zaten samimi konuşuyorum bi yanlışım yok adamlara ama anlamıyorum yani bütün sorumluluğun satıcıda olması ben hesabımı satmışım eğer hala o hesap benim sorumluluğımdaysa bende gireyim hesaba o zaman alıcıya satmamın ne manası var ki
  4. S

Adamlara yaz bence itiraz falan et inş düzelir
  5. S

Kanka bak şimdi aynı durum bende de yaşandı itiraz et, ücreti ödeme yani sorun senden kaynaklı değilse yap bunu söylersin "sorun benden kaynaklı değil ve ben bu mağduriyeti gideremeyeceğim eğer ben ücreti ödemem benim zararımı kim tazmin edicek" falan yaz İİk 66.MADDESİ, eğer itiraz edersen...
  6. S

Hocam senin nasıl bi sorun var?
  7. S

Merhaba hocam, herhangi bi mesaj almıyorum sorun benden kaynaklı olmadığı için ücreti ödemedim ve bana boztürk hukuk departmanına yönlendiriceklerini söylediler şuan hiç bir mesajdr bilgidir almadım bende bilmiyorum üstünden 3 4 hafta geçti
  8. S

Merhaba herkese gamermarkt üzerinden hesabımı satmıştım hesapta sıkıntı oldu askıya alındı benden kaynaklı değil alıcı veya bir oyuncu hesapta satış ile ilgili şeyler bahsetmiş ve bütün sorun üstüme kaldı Boztürk hukuk tarafınıza yönlendiriceklerini söylüyorlar sizce dava açıp ceza alırmıyım...
Top Bottom