Arama sonuçları: *

1. i7 11700 + MSI B560M-A PRO Anakart

i7 11700 + MSI B560M-A PRO Anakart

Merhaba arkadaşlar , Şuanda faal olarak kullandığım i7 11700 işlemci ve MSI B560M-A PRO anakartımı satıyorum. Makul olduğu taktirde tekliflere açığım...
  2. Mertyüksel

i7 11700 CS GO Düşük FPS Sorunu

Herhangi darboğaz söz konusu değil çok inceledim . Fakat ona rağmen performans sorunu yaşıyorum
  3. Mertyüksel

i7 11700 CS GO Düşük FPS Sorunu

Merhaba arkadaşlar, İ7 11700 + gigabyte 3070ti Master ekran kartım olmasına rağmen CSGO 'da ortalama 170 -180 fps alıyorum. Hatta bazı yerlerde 140 lara düştüğü olabiliyor. İşlemcinin kronik olarak performans sorunu olduğunu söylüyorlar . Fikirleriniz nedir ? Not: İşletim sistemi veya...
  4. Mertyüksel

Megane 2 1.5DCI İçin 10-40 Motor Yağ Önerisi

Merhaba arkadaşlar , Megane 2 1.5 dci (286.000km) aracım için 10 40 motor yağ arıyorum . Fakat castrol , elf vb bilindik çok iyi markaların piyasadaki ürünlerinin %90 ı çakma . Bu konuyla alakalı ne yağ öneririsiniz orjinal yağı nereden alabilirim . Tavsiyelerinizi bekliyorum....
  5. Mertyüksel

Oyun Bilgisayarı için Masa Önerisi

Merhaba arkadaşlar , 3500 TL bütçe ile 170x75x75 ölçülerinde Masa arıyorum .Malzeme kesinlikle MDF olmalı. Şu an kullandığım masa suntalama ve zaman içerisinde kendi kesine bile aşınıyor. Sallanmayan sağlam bir masa istiyorum önerilerinizi rica ediyorum. Şehir: İstanbul / Küçükçekmece...
  6. Mertyüksel

Büyük ve Hava Akışı İyi Kasa Önerisi

400d airflow , efsane bir ısı farkı oluştu tavsiye ederim...
  7. Mertyüksel

Büyük ve Hava Akışı İyi Kasa Önerisi

İ7 11700 + Gigabyte RTX 3070 TI Aorus Master 8G GV-N307TAORUS M-8GD 256 Bit GDDR6X 8 GB Ekran Kartı Sistemim için mümkün mertebe büyük, hava akışı çok iyi ve ön tarafında 3 adet soğutucu fanı olan kasa arıyorum. Bütçe 2500 tl .Bütçemi aşmayacak şekilde önerilerinizi bekliyorum
  8. Mertyüksel

Windows11 Parlaklık Açıldı Kapatılamıyor (Çözüldü)

Tekrardan ekledim. 1664623238 Güncellemeleri denetledim yeni güncelleme gelmiş ve düzeldi.
  9. Mertyüksel

Windows11 Parlaklık Açıldı Kapatılamıyor (Çözüldü)

Merhaba, Masaüstü bilgisayarımda güncellemeden sonra, görselde belirttiğim parlaklık ikonu açıldı ve kapatamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz ? Windows 11 görüntü ayarlarından parlaklığa gidilmiyor explorerdan yardım sekmesine atıyor. Oyunlarda yanlışlıkla oraya tıklayabiliyorum çok sıkıntı...
  10. Mertyüksel

2 metre ilerimde altyapı var fakat bizde yok?

2 mt ilerinde var kayıt açtırırsan , türk telekomdan yetkili birisine ulaşabilirsen kesin çözüme ulaşırsın. Ben böyle durumlarda şirket ceo larını veya yöneticilerinden birisini tweet e ekleyip tweet atıyorum emin ol bir şekilde ulaşıyorlar sana
  11. Mertyüksel

Türknete geçmeyi düşünüyorum iyi midir

1 gigabyte internet kullanıyorum 5 aydır arkadaşlarımı davet ettiğim için ücretsiz kullanıyorum sadece ilk ay fatura ödedim. Böyle bir hizmeti superonline vs 1500-2000 tl civarlarına veriyor bence daha fazla yorum yapmaya gerek yok :D
  12. Mertyüksel

Ucuz Ekran Kartları?

Oyun odaklı baktığımız zaman alınabilecek en alt kart 1050 ti diye ön görüyorum. Temiz 2.el 750-900 arasında geziyordu en son
  13. Mertyüksel

Megane 2 Araç Lastiği Önerisi

Merhaba arkadaşlar ; Megane 2 (SPORTWAY 2006) 1.5 dci (dizel) 80kw Motorlu aracım için en iyi yakıt tasarrufu sağlayacak ve performanslı lastiği arıyorum. Araçlar ile ilgili pek fazla bilgim yok. Şuanda sıfır sayılacak goodyear ın 4 mevsim lastiği var ve yakıt tüketimim 5.2lt/100 km. Konudan...
  14. Mertyüksel

Unutulan bios şifresi

Element uyduruyo :D
  15. Mertyüksel

Yeni Fiyat Performans Sistemim İçin İstekleriniz

İ5 10400F & Nvidia bir kart olması benim bütün beklentilerimi karşılayacak şimdiden teşekkürler
  16. Mertyüksel

3200 MHZ RAM Aldım Fakat 2400 MHZ de Kullanıyorum

Merhaba arkadaşlar ; Sistemim : anakart : Gigabyte H310M S2V 2.0 işlemci : İntel i3 9100F ram: Kingston 8GB HyperX Fury 3200mhz CL16 DDR4 Ram XMP devrede fakat 2400 mhz üzerine çıkmıyor. Daha sonradan fark ettim ki i3 9100f Max. 2400 mhz destekliyor. Yükseltebilmemin bir yolu varmıdır ...
  17. Mertyüksel

Eski Sistemime Kasa Önerisi

MAX. 400 TL
  18. Mertyüksel

4Bin tl ? :D Dostum en düşük bütçeye demiştim aslında
  19. Mertyüksel

Mümkün oldukça en düşük fiyata olması tercihimdir.
  20. Mertyüksel

Merhaba Arkadaşlar kasamın hava akışı neredeyse yok gibi bir şey. En ucuz fiyata hava akışı güzel ve göze hitap eden bir kasa önerir misiniz ?
Top Bottom