Arama sonuçları: *

1. E

Fps arttırmak için ne yapmalıyım?

Öncelikle bilgisayarım laptop. HP 15-r103nt İntel İ5-4210U 1.70 GHz - 2.40 GHz 12 gb ram Nvidia 820m ekran kartı var Windows 10 kullanıyorum Temiz kurulum bugün yaptım kurulum sonrası işte performans ayarları görünüm kaç çekirdek kullanacak filan her şeyi hallettim onların dışında ne yapabilirim
  2. E

Fps arttırmak için ne yapmalıyım?

Oyunda fps artırmak için ne yapmam lazım önerdiğiniz bir şey veya bir video var mı? Baştan aşağı pcyi kendine getirecek olan?
  3. E

Çözüldü✓ Hp Dizüstü- 15-r103nt leptop sürücüleri elle güncelleyemiyorum

Hpnin sitesine giriyorum aratıyorum bir kaç dakika bekleyin biraz zaman alabilir yazdı 1.5 saattir bekliyorum en güncel sürücüler gelmedi. Ne yapmam lazım?
  4. E

Çözüldü✓ Bilgisayarım yavaşladı

Teşekkür ediyorum
  5. E

Çözüldü✓ Bilgisayarım yavaşladı

Bilgisayara yeni format attım fan değişti işlemci macunu yenilendi her şey tamam driver booster ile sürücüleri güncelledim fakat eskisinden daha yavaş oldu valoda 100 fps alıyodum en azından şimdi 40 oldu cs 120 filandı 60'dan yukarı çıkmıyor sizce neden? Bir de format sonrası yüklenmesi gereken...
  6. E

Çözüldü✓ Ekran kartım bozuk mu?

Herkes soğutucu öneriyor bende soğutucu siparişi verdim. Sizce nasıl? Zalman ZM-NS2000 Fanlı Yükseklik Ayarlı Dizüstü Bilgisayar Soğutma Cihazı, Siyah https://www.amazon.com.tr/dp/B00DDC3TCI/ref=cm_sw_r_apan_i_G4AA0512977NE87E0SAP
  7. E

Fanı 6 ay önce filan değiştirdik o zaman macun kullanmıştı en son. Macunda şuydu Wipaste C2 4Gr 6 W/M-K Yüksek Performanslı Alman Termal Macun https://www.amazon.com.tr/dp/B086QY2DN2/ref=cm_sw_r_apan_i_C1NEF4DFAZYT0PVER05X?_encoding=UTF8&psc=1 1654255670 Teşekkür ederim bir şey daha sorucam...
  8. E

Sıcaktan mı bilmiyorum ama laptop çok yavaşladı. Isınıyordu ilk başta gittim temizlettirdim ısı sorunu düzeldi. Antutubenchmark uygulamasıyla laptopa test yaptık ve kapandı. Tamirci ekran kartımın bozuk olduğunu söyledi. Sizce ekran kartım mı bozuk yoksa çok sıcaktan mı böyle oluyor? Çünkü ben...
Top Bottom