Arama sonuçları: *

1. Onyxians

Vatan pc montajı yapar mı?

Bence de kendin yap kendin öğren sonuçta ilerde de parça alacaksın pc değiştireceksin her seferinde git gel olmaz
  2. Onyxians

Valorant Savaş Bileti Alınca Skinler Sınırsız Mı Oluyor?

Bu bileti beğenmedim ben yenisini bekle bence
  3. Onyxians

Yardım RTX 3060 Fan Hızı Hk.

Ben tam yük altında 70 i geçtiğini görmedim. Belki sağdaki fanda bi arıza olabilir onu bi kontrol edin isterseniz. Yani kendi kendine tek fanın %100 çalışması normal değil özellikle yük altında değilken
  4. Onyxians

Replika North face, nike, adidas satan instagram butikleri

Yues wear, rully wear, cappucone. Bu sayfalara bakabilirsin
  5. Onyxians

Yardım RTX 3060 Fan Hızı Hk.

Ben asus rtx3060 dual kullanıyorum hiç öyle bi ses sorunum olmadı, inno3d kartlarını bilmiyorum ama standart ayarlarda o kadar ses yapmaması gerekiyor. Sıcaklık değerleri nedir ?
  6. Onyxians

5600X Sıvı soğutma önerileri

Teşekkürler.
  7. Onyxians

Tamamdır o halde 224 xt alacağım teşekkürler. Macun geliyor dimi ekstra almama gerek yok ?
  8. Onyxians

Performanstan kastım işlemci değil de soğutucuydu. Yani 300 400 lira daha az verip daha kötü bir ürün alacaksam benim için mantığı yok onu demek istedim.
  9. Onyxians

dediğim gibi bütçeden kısıcam diye performans kaybetmek istemiyorum, eğer h100x buna göre daha iyi diyorsanız onu alacağım.
  10. Onyxians

Ya aslında görüntü için değil de hazır bütçe varken iyisinden feragât etmek istemiyorum. Olası bir işlemci değiştiğimde veya yükselttiğimde işimi görsün yani. Ettiğim masraf problem değil.
  11. Onyxians

Tamamdır teşekkürler 1654356693 Yukarıda yazdığım 2 modelin kıyaslamasını sizden de duymak isterim
  12. Onyxians

corsair h100x ve silverstone pf240 vs corsair h100x arasında kaldım hangisi daha iyi sizce?
  13. Onyxians

Şuan 2 marka arasındayım silverstone pf240 ve corsair h100x, bu ikili arasından hangisini tavsiye edersiniz peki ?
  14. Onyxians

Fiyat olarak diğer yerlere göre baya ucuz, bi sıkıntı çıkmaz değil mi burada ?
  15. Onyxians

Teşekkürler öneriler için Termal macun önerisi de isteyecektim teşekkürler ikisi bi arada oldu :)
  16. Onyxians

Teşekkürler bakacağım. 1654355156 Ben cpb açtığımda boşta 70-80 lerde geziyor
  17. Onyxians

Peki başka bi soğutucu öneriniz var mı sıvı soğutma haricinde ? Yani şuan istediğim anormal ısılara ulaşmadan işlemciyi tam performansında kullanabilmek 1654355073 ASUS TUF GAMING GT301 3x120mm
  18. Onyxians

Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi 5600X var fakat stock fan olduğundan anında sıcaklığı uçtuğu için ne cpb açabiliyorum ne de işlemciyi tam gücünde kullanabiliyorum. 1500-2000 TL arası fiyata en iyi performansı verebilecek bi sıvı soğutma önerisi yapar mısınız ?
  19. Onyxians

3060 ve 5600x Oyun içi sorun

Hayır yüksek-normal arası
  20. Onyxians

3060 ve 5600x Oyun içi sorun

Akşam bi çözünürlük arttırıp deneyeceğim bakalım
Top Bottom