Arama sonuçları: *

1. EkinBey

Meslek lisesinden Anadolu'ya geçişte görülmeyen dersler ne olur?

doğru ama o mesleği hiç yapmayacağım staja gidersem tek işten sonra birde 2 gün okuldan sonra akşam ve hafta sonu tatilinde çalışabiliyorum çok zaman kısıtlıyor :/
  2. EkinBey

seneye staj var baya zaman kısıtlıyor üniversite hedefim var 4 ay kadar oldu ders çalışmaya başlayalı okullar tekrar başlayana kadar ayt bitmiş bile olur ama yine korkuyorum sorumluluktan vs. staj hem okul çok zamanımı yicek ders çalışamayacağım zaten okulda temel matematik var sadece.
  3. EkinBey

elektrik pano hocam 11.sınıfım şu an geçebiliyorum diye duydum heryerde bir arkadaş da çokça kez meslekten anadoluya geçti :D
  4. EkinBey

Merhaba, ben meslek lisesinde okuyorum 11.sınıfım Anadolu'ya geçersem bizde ki biyoloji fizik kimya falan hiç sınavı dersi falan yok ama geçersem ne olur, ilk dönem sınavları 0 mı yazılır, muaf mı olurum? Yardım edin.
  5. EkinBey

AOC 24G4X monitör yerine ASUS TUF monitör değişim talebi onaylanır mı?

monitörün incelemesi yok güvenemedim ve aoc istemiyorum iade yaparsam 4700 tl alıyorum 1 yıl öncesinin üstüne koycak param yok.
  6. EkinBey

hocam tecpro 24g4ha önerdiler bağlantı gönderip reddettim ertesi gün aradılar doa formu yollayacaklarını söylediler bu gün geldi ince hesapla iletişime geçin para iadesi veya değişim talep edin dediler doa formunda da bayiden değişim yazıyor.
  7. EkinBey

Hocam tecpro ile işim bitti, İncehesap ile iletişime geçin dediler. bende yarın e posta atacağım aoc artık istemiyorum. asus veya başka model istesem illa aoc mi önerecekler?
  8. EkinBey

AOC 24G4X monitörüm vardı, yatay çizgi falan atıyordu; teknik servise gönderdim, değişim raporu çıktı ve eve gönderdiler. İncehesap'a "AOC daha istemiyorum, ASUS TUF istiyorum." dedim; verirler mi? İsteyeceğim monitörler bir tık daha iyiler, sizce verilir mi? Hangisini isteyeyim? Buradan...
  9. EkinBey

Fanlarım doğru takılmış mı ?

Teşekkürler hocam.
  10. EkinBey

wipaste c2 kullanıyorum 1753189418 alttaki görselde beyaz fan doğru mu hocam
  11. EkinBey

Merhaba arkadaşlar havalar sıcak olduğu için ısınıyor baya ekran kartı max 74 derece oluyor ama işlemci 80 85 derece oluyor fotoğrafta doğru yönde takılmış mı fanlarım ?
  12. EkinBey

Çözüldü✓ R5 5600 GİGABYTE B550M K ALINIR MI

Merhaba Gigabyte B550M K alacağım bu alınır mı? https://www.hepsiburada.com/gigabyte-b550m-k-ddr4-4733mhz-oc-hdmi-m-2-dp-matx-am4-p-HBCV00005BP21D?magaza=Aptek&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.36.6
  13. EkinBey

Abdullah hacıgülün sistem özellikleri nelerdir ?

Teşekkürler.
  14. EkinBey

Çok boş yapmışsınız soru sordum sadece
  15. EkinBey

bilgisayarının sistem özellikleri
  16. EkinBey

Donanım arşivinin sistem özellikleri nelerdir
  17. EkinBey

Yardım telefonumun hoparlörü çalışmıyor

hocam telefonumda birisini arıyorum aynı anda instagramda video açıyorum sonra aramayı kapatıyorum instagramdaki ses de gidiyor
  18. EkinBey

titreşimi deniyeceğim 1671206758 telefonumda birisini arıyorum aynı anda instagramda video açıyorum sonra aramayı kapatıyorum instagramdaki ses de gidiyor
  19. EkinBey

xiaomi mi a2 lite olmuyor
  20. EkinBey

elektrik süpürgesi yerine başka bir şey olur mu?
Geri