Arama sonuçları: *

1. GTX 1660 SUPER TERTEMİZ

Satılık Nvidia GTX 1660 SUPER TERTEMİZ

TAM MODEL= İNNO 3D GTX 1660 SUPER TWİN X2 temiz kart bir sorunu yok kutusu var furmark Max 71c 1500rpm aşırı sessiz kart bakımları 18 Eylül'de yapıldı ARCTİC MX-4 İLE EN KALİTELİ MACUNLARDAN BİRİ Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz 6gb param guvende yoktur elden teslim veya havale sonrasi kargo...
    5,000.00 TRY
  2. Undermuhamnm

7 Bin TL'ye Hangisini Almalıyım Kar Yapmak İçin

13.50 kırılıyor
  3. Undermuhamnm

512 GB Telefon ile Kaç Tane 4k Video Çekilebilir ?

4k hdr10+ çekeceksen tavsiye etmem önerim 1080p çekmen aradaki farkı muhtemelen anlayamazsın daha sonra videoyu bir yere falan atarkende farkını görürsün 4k baya yer yiyor belki 10 kat fark vardır aralarında
  4. Undermuhamnm

Vg249q1r Alınır mı?

ikinci el hoparlörü benim baya hoşuma gitti televizyon gibi ses çıkartıyor patlama vs. de olmuyor bu fiyata iyi bence de
  5. Undermuhamnm

Karşınızda Kelepir Fiyata Topladığım İlk Sistemim

dostum iyi zaten kötü demedim bende ama daha iyisi var
  6. Undermuhamnm

2. El Kasa Arıyorum - Sadece Kasa Olarak

bütçen nedir ona göre öneri yaparlar
  7. Undermuhamnm

Karşınızda Kelepir Fiyata Topladığım İlk Sistemim

ben 13e imzadaki kasayı aldım hdd leri olmadan ve ekran kartı 1660s olarak onu 4.5 gibi satmayı düşünüyorum hdd ler 500e geldi 2070s 6 ya aldım 15 e geldi bana bu haliyle monitörüde değiştim lg m43 ten şuan ki ne geçtim 2k ya aldım bunu lg de en kötü 1400 falan eder 1790375792 hayırlı olsun bu...
  8. Undermuhamnm

2. El Kasa Arıyorum - Sadece Kasa Olarak

3060ti 12 gb diye bir kart yok
  9. Undermuhamnm

2. El Samsung A15 4000 TL Alınır mı?

alınmaz kar edemezsin
  10. Undermuhamnm

Vg249q1r Alınır mı?

2 ye 1790373969 yalnız 75hz de ghosting var 165hz de sorun yok normal mi
  11. Undermuhamnm

Vg249q1r Alınır mı?

[H3 id='URLhttpswww.epey.commonitorasus-tuf-gaming-vg249q1r.htmlAsus+TUF+Gaming+VG249Q1R+MonitrURL']Asus TUF Gaming VG249Q1R Monitör[/H3] ikinci el temiz bir tane aldım sizce ederi nedir
  12. Undermuhamnm

Telefon Pilini Değiştirmek İçin Nereye Gitmeliyim?

ben sana tavsiye verdim o telefonun orijinalini bulması zor yan sanayide idare eder
  13. Undermuhamnm

Çözüldü✓ Ekran Kartını Çıkaramıyorum

bir anormallik yok
  14. Undermuhamnm

sana tavsiyem bilgisayarcıya götür statik kalmış olabilir işlemci veya anakartta sen yaparsan elinde kalır muhtemelen
  15. Undermuhamnm

🔥İndirim Realme Gt 6t Snapdragon 7+ Gen 3 - 120w Hızlı Şarj - 4k 60 FPS Video 22.999 TL!

alan alsın ufs 4.0 sayesinde androidi eskiyene kadar kullanırsınız bu telefonu
  16. Undermuhamnm

dostum bunlar debug ledi değli sorunu anlayamıyorum o yüzden ram leri çıkartıp farklı bir slotta dene
  17. Undermuhamnm

Çözüldü✓ Ddr4'ten Ddr5'e Geçiş

değişebilir eğer ssd de am4 sistemden kalma chipset driverı falan varsa sorun olabilir eğer sana sorun çıkarmayacaksa formatla
  18. Undermuhamnm

o sarı ışığın altında bir şey yazıyor mu gpu cpu dram falan resim kalitesiz anlaşılmıyor
  19. Undermuhamnm

Çözüldü✓ Ddr4'ten Ddr5'e Geçiş

sıfırlaman gerekmiyor ama ben olsam sıfırlarım yapman gereken başka işlem yok bağlantıları vs yapıcan o 3 parça değişicek o kadar
Geri