Arama sonuçları: *

1. Ü

Asus ROG STRIX G15 bıos

Arkadaşlar Asus rog strıx g15 g513ıe modeli laptoba sahibim. bios güncel fakat ayarlarını yapmadım. Bıos ayarlarını nasıl yapacağımı anlatabilecek olan var mı? OC kapatmak istiyorum mesela ısınmaya sebep oluyor.
  2. Ü

Office programları(virüssüz)

Arkadaşlar üniversite öğrencisiyim ve office programları çok lazım oluyor virüssüz şekilde nasıl ve nereden kurabilirim
  3. Ü

ASUS ROG'TAN ANLAYAN VAR MI?

Asus rog g15 g513ıe modelini satın aldım. Özellikleri: ryzen 4800h 3050ti 16gb 3200 mhz ram likit termal macun. Sorun aslında laptobun fazla ısınması fakat ben bunu yaptığım testlerde fanlarn devreye tam girmemesi ile olduğunu buldum. fanlar 6000 rpm'lere kadar çıkabiliyor fakat 2200 3200...
  4. Ü

20K'lık Laptop Neden Donar?

deneyeceğim
  5. Ü

https://dosya.co/tdy8hqp6zr4z/IMG_7109.MOV.html 1655048534 driverları buradan kurdum tekrar yüklemeyi yine flash üzerinden mi yapmalıyım 1655048556 ordan kontrol ettim güncel gözüküyor
  6. Ü

o güncelleştirmeleri de yaptım. sadece w11 öneriyor onu yapmadım
  7. Ü

hayır freedos ben yükledim lisans da 30tllik lisans
  8. Ü

dediğiniz gibi olabilir ama klavye ışıkları neden donuyor mouse touch pad neden gidiyor yine de saçma değil mi donması bana win10 kurulum + driverları yüklerken bir şeyi yanlış yaptım gibi geliyor 1655046992 bir de pc kötü diyen arkadaşlara sesleniyorum 20k ya gayet makul canavar gibi bir pc...
  9. Ü

sıfırdan win10 kurmak yerine fabrika ayarlarına dön desem çözüm olabilir mi? sizce 1655045996...
  10. Ü

arkadaşlar benim düşüncem asus sağlam bir markaydı ve aldım özellikleri de tatmin ediyor bu pc neden donuyor benim derdim o.
  11. Ü

iade etmeyi düşünmüyorum fakat dediğiz gibi kullanıyorum. pc klavye ışık efekt geçişleri dahil donuyor ilgili videoyu ekliyorum
  12. Ü

iyi kötü tartışılır ama googleda donması için bir sebep göremiyorum
  13. Ü

BIOS MANUEL OLARAK GÜNCELLEMİŞTİM.
  14. Ü

Arkadaşlar 3 hafta önce bir laptop satın aldım. Asus rog g15 513ie. klavye renk efekt geçişleri dahil erkan mouse olduğu gibi donuyor. teknik servis choreme kullanmayın gibi saçma bir yöntem söyledi. Pc'de donma google'da takılırken yaşanıyor oyunlarda bir donma yaşamıyorum bunu çözebilecek...
  15. Ü

ASUS ROG STRIX G713QM - SÜREKLİ DONUYOR

aynı sorunu g15 513ie modelinde yaşıyorum bir çözüm ya da sebep bulabildiniz mi ?
  16. Ü

asus rog strıx donma sorunu

Asus rog stırx g15 g513ie modelini satın aldım. ilginç bir şekilde oyunlarda donmuyor ama chrome'da gezerken bilgisayar komple donuyor. komple donma rgb ışıklar dahil şekilde oluyor. bilgisayarı power tuşundan kapatıp açmak zorunda kalıyorum sebebi nedir kağıt üzerinde canavar gibi oolan bir...
  17. Ü

kurulan win10da driverların doğru kurulduğunu anlamak

Pc'im freedos olarak geldi ve win10 pro kurdum. asus support üzerinden elle driverları kurdum ama tam olarak kurup kuramadığımı ve düzgün çalışıp çalışmadıklarını çakışma olup olmadığını nereden kontrol edebilirim? Daha önce bluetooth için driver programı kurdum sorunumu çözdü ama yanında saçma...
  18. Ü

Asus Rog G15 g513IE ISINMA SORUNU

performans testini nasıl yapabilirim
  19. Ü

sıcaklık değişken açıkçası anlamadım ama gpu ayarını standart yapmak etkisi olsa bile yüzde yüz çözüm oldu diyemicem ne yazık ki :(
  20. Ü

gpu modunu standart kısmını getirdim şimdi gözlemleyeceğim. Sizce laptopta sorun olduğu anlamına gelir mi? içim rahat etmiyor bir türlü servise göndermeli miyim?
Top Bottom