Arkadaşlar yukarıda belirttiğim modemi windows 10 yapmayı çalışıyordum birsürü yazılım tekrar tekrar yükledim olmadı pes ettim en sonda windows 8.1'e geri döndüm ve wifi gitti hiçbir ağ bulunumadı diyor aygıt yöneticisinde bir hata var oda Broadcom Serial Bus Driver over UART Bus Enumerator diye...
Merhaba lenovo ideapad miix 10 tablet bilgisayarıma windows 8.1'den 10'a yükseltmeye çalışıyorum fakat kurulum ekranında sürücü bulunamadı hatası veriyor internettten çözümlere baktım fakat biri vdm diyor ki 11. nesilden sonra gelmiş diğeride rapid storage diyor benimkide Intel Atom Processor...
Merhaba arkadaşlar nintendo switch v2 japon menşei bir cihaz alacağım 2 sorum olacak v2 ile v1 farkı nedir ve ürünün Japon menşei olması diğerleriyle farkı ne olur
Merhabalar ben nintendo switch v2 alacağım asia sürümü heralde 2 tane sorum olacak v2 ile normal arasındaki fark nedir ve asia sürümünün Avrupaya ve diğerleriyle farkı nedir?
Arkadaşlar Uplay hesabımdan r6 oynayacaktım fakat giriş yapamıyorum şifre yanlış veya e posta diyor e postaya kod istiyorum gelmiyor yardımcı olabiliecek varm?
Arkadaşlar laptopum Abra A7 12.1 ve INSYDE Corp. 1.07.07TFB,12.05.2020 yeni bir bios sürümü varsa güncellemek istiyorum nereden bulabilirim?
Not: Çok akıllılar hemen yorum yazmasın monster'a gönder diye laptop lazım.
Papara var bende hiçbir şekilde para yatıramıyorum
1645769321
An itibarıyla bu ödeme metodu ile gerçekleştirilen alımları işleyemiyoruz. Yaşattığımız rahatsızlık için özür dileriz. diyor
Arkadaşlar 5 yıllık birikimim sonucunda yeni bir pc almaya karar verdim itopya sitesinden alacağım şimdi güvenilir sitemi lütfen sadece satın alanlar yazarsa çok daha iyi olur.