Arama sonuçları: *

1. A

Öneri Hangi Satıcıdan Almalıyım

[H3 id='MSI+MPG+346CQRF+X24+monitr+incehesap+itopya+ve+gaming+gen.tr+satyor+sizce+en+gvenilir+olan+hangisi']MSI MPG 346CQRF X24 monitörü incehesap, itopya ve gaming gen.tr satıyor sizce en güvenilir olan hangisi[/H3] yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  2. A

Öneri Asus Tuf a15 cihazıma ssd önerisi

Merhabalar asus tuf a15 cihazım için ssd almayı düşünüyorum 1tb okuma yazma hızları yüksek olan gen4 ve sıcaklık değerleri düşük olan bir model önerebilir misiniz? Bütçe 4000Tl
  3. A

İş bilgisayarı Öneri 15k civarı

Masaüstü
  4. A

Masaüstü sadece kasa gerek diğer ekipmanlar mevcut
  5. A

15.000 tl civarında pc önerisi yapabilir misiniz. İş yerinde kullanılacak.
  6. A

Çözüldü✓ Alacağım laptopu yorumlar mısınız

Hocam yanlış bilmiyorsam cyborg cihazlarda 4060 ekran kartının 45 watt olarak kullanıyorlar bu yüzden bu cihazı almınızı önermem.
  7. A

(STEAM) İstediğin Oyunu Söyle Varsa Elimde Vereyim

Hocam eski f1 oyunları var mı
  8. A

Öneri 20000 tl arası laptop önerisi

Hepinize teşekkür ederim yardımlarınız için
  9. A

Hocam bu ürünün pil durumu nasıldır ortalama günlük kullanımda ne kadar idare eder
  10. A

Merhaba 20000 tl civarında üniversite için laptop önerisi istiyorum günlük kullanım için pil ömrü uzun olsun 8 10 saat civarı sağlam olsun ve bilinmedik bir marka olmasın ekran kartının çok iyi olmasına gerek yok 256 veya 512 gb hafıza yeterlidir önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim
  11. A

Güzel pişman etmeyecek ps kolu

Bu da orijinal değil
  12. A

OBP cidden bu kadar düşürüyor mu?

Ya ne düzgün de zaten ama elden bir şey gelmez o yüzden sisteme uymak zorundasın
  13. A

100 ortalama 60 puan 90 ortalama 54 puan 80 ortalama 48 puan 70 ortalama 42 puan alıyor
  14. A

Kardeşim yazdığın netler yüksek olduğu için oradaki öğrencilerin ortalaması genelde 95 ve üzeri o yüzden senin obp düşük oluyor
  15. A

Amazon Almanya'dan PlayStation 5 Almak

Hocam gümrükte bir sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum ödeme sayfasında ne fiyat çıkarsa onu ödersiniz çok yüksek ihtimalle 1705000793 Ben de alıyorum yurtdışından ürün orada ne fiyat yazıyorsa onu ödedim şimdiye kadar ekstra bir ücret ödemedim
  16. A

Amazon Almanya'dan PlayStation 5 Almak

Hocam bu ürünü Amazon’un kendisi satmıyor almanı tavsiye etmem başka bir satıcı satıyor.
  17. A

1000 TL ALTI EN İYİ GAMEPAD?

Kanka beni yormaz diyorsan dualsense al ben de geçen sene aldım çok memnunun f1 ve fifa oynarım arada da hikayeli oyun oynarım hiç üzmez
  18. A

Yardım Sistemim iRacing kaldırır mı?

Şu an bilgisayar kullanmıyorum ama kullandığım dönemde böyle bir sorunla karşılaşmadım
  19. A

CS2 RANKIMI VERMEDİ!!

Seçkin oynaman lazım
  20. A

Yardım Sistemim iRacing kaldırır mı?

Bir sorun yaşamadım şimdiye kadar
Geri