Arama sonuçları: *

1. braveclaim

COD MW2 2019 steam açılmıyor

Herkese merhabalar oyun sımdı ındı fakat acmaya calısırken safe mod vs dıyıp acılmıyor oyun dırekt yardımcı olursanız sevırınım
  2. braveclaim

AMD 25.3.1 güncellemesi

yeni güncellmeyei tecrube eden varmı ne dusunuyorsunuz ?
  3. braveclaim

Fc25 sizce alınır mı? pişman olurmuyum

joyıstıkı sadece fıfa ıcın kullanıırım baska bır sey ıcınde kullanmam agam
  4. braveclaim

Ekran kartım 2k 240 hz destekliyormu rx 570

Ekran kartının kulağına bu düşünceni fısıldasan kendi kendine stres yapıp ısınıp kapanır agam
  5. braveclaim

LOGITECH F310 MU çakma XBOX gamepadı mı

750 TL'ye logıtech F310 almayı dusunuyorum ya da 520 tl ye gene amazondan muhtemelen replika olan bi XBOX kolu almayı dusunuyorum sadeceFC25 oynayacagım sızce hangısı
  6. braveclaim

joyıstık ıcın bunu önerırmısın ? https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CW1T2F3J/ref=ewc_pr_img_1?smid=A7LD4PKQM3MHI&th=1
  7. braveclaim

Daha önceler pes tutkubnuydum ps cafelerdde hep PES oynardım en büyük hayalımı gerçekleştirip evime sistem dizdim (pc) FPS ağırlıklı oynuyoırum artık sıkılmaya başladım FC25 1000tl ye düşmüş epicgameste online tarafı da beni çok çekiyor sizce 1000 tl fc25e 500TLde XBOX 360 Uyumlu Titreşimli...
  8. braveclaim

60.000TL Fiyata Gaming Sistem

amd kullanıcısı olarak sölüyorum AMD pişmanlıktır. Cok iyidir güçlüdür ancak cok kafa yorar NVİDA al geç bir daha forumlara girmezsin NVİDA alırsan.
  9. braveclaim

İŞLEMCİ sıcaklığı masaüstü PC için ortalama kaç olmalı

bu değerler olması gereken değerler zaten diyorsunuz? Pek anlamıyorum sıcaklıklar konusunda cunku mlsf
  10. braveclaim

İŞLEMCİ sıcaklığı masaüstü PC için ortalama kaç olmalı

Macunu yeni değişitm Valorat gibi oyunlarda cpu 55-60 PUBG GTV gibi oyunlarda 65 i görüyor GPU ise açıkcası ona kıyasla buz gibi 50-55 arası takılıyor cok nadir 60 görüp diretk düşüyor sonra GPU 3 fanlı 6700XT acaba ondan mı daha soğuk işlemcime göre? İşlemci R5 5500 gamebooster sıvı sogutucum...
  11. braveclaim

Termal macun işlemi sonrası ısının daha artması

anlamadım hocam:(
  12. braveclaim

bence de ondan olabilir allahtan değerler cok yüksek değil gibi 70-75 arası gene idare eder fakat benim anlamadığım ekran kartı neden bu kadar iyi soğumaya başiladı
  13. braveclaim

mehrabalar Kendim bozarım diye korktugum ıcın bılgısayarcı da termal macun işlemi yaptırdım 3 yıldır kasaya dokunulmuyordu bende b ir sürdüreyim dedim işlem öncesi GTA5 de cpu65-68 arası idi GPU 68 idi işlem sonrası GPU 58 iken cpu 72*75 arası değerleri alıyor. İşlemi de yaparken ramlarde...
  14. braveclaim

İkinci el ekran kartı arıyorum.

AMD kullanıcısı olarak AMD pişmanlıktır ancak uygun fiyat acısından AMD ye yönelmen de mecburi birazzz. İmkanın varsa NVİDA
  15. braveclaim

6700XT deneyimim hakkında her şey sorulabilir

Evet maalesef karşılaştım´... Ekran kartı ayarlarından max mgh değerleri ile oynayarak çözdüm. Şuan aklım olsa kesinlikle NVİDA başım ağrımazdı bu kadar en azından. Ben sistemi bedava gibi bir fiyata ikinci el bir dostumdan aldığım için cok üzülmüyorum fakat çevreme şiddetle NVİDA diyorum...
  16. braveclaim

6700XT deneyimim hakkında her şey sorulabilir

Merhabalar 1 aylık 6700XT 12GB 3 Fanlı versiyonunu kullanmaktayım başlıca yazılımsal problemlerim oldu ve çözdüm. Aklında AMD ile alakalı bir sorusu oılan var ise memnuniyetle cevaplamak isterim
  17. braveclaim

144hz monitörümün 35-45 dakikada bir 2 saniyeliğine görüntü vermeyi kesmesi

AMD 6700XT var, ayarlarla oynadım evet. Olmadı dediğiniz gibi bi resetlemeyi de deneyeyim bakalım
  18. braveclaim

Menü kısmından bakarım, şuan değil ancak sabah bakabilirim hocam, ama alaka nedir onu da açıklarsan sevinirim
  19. braveclaim

Merhabalar, büyük istekle ve arzuyla kendi me bir sistem kurdum baya uyguna geldi. Monitörü 2K’ya aldım Viewsonic XG2402 144HZ TN panel. Problem şu monitör 35-45 dakika da bir 2 saniyeliğine görüntüyü kesiyor (gücü değil, powe tuşuna başmama gerek kalmıyor, kendi kendine gidip geliyor) eski bir...
  20. braveclaim

F/P laptop tavsiyesi

Merhabalar arkadaşlar 5 7k fiyat aralığında onericeğiniz laptoplar varsa link birakirmisiniz
Geri