Arama sonuçları: *

1. JediDennis

Assetto Corsa Content manager LAN menüsü yok

Az önce assetto corsa content manager indirdim ve kurulumlarını yaptım ama online kısmında lan menüsü gözükmüyor Daha önce content manageri silip tekrar yükledim ve güncelleme almadan önce gözüküyordu ama otomatik güncellediği için menü gitti menüyü eklemenin veya aktifleştirmenin bir yolu var...
  2. JediDennis

Leptopuma format attım ve windowsu kabul etmiyor nasıl düzeltebilirim

2 gb ram intel pentium dual-core inside işlemci Windows vista basic Leptop windows 7 destekliyor ama kabul etmiyor
  3. JediDennis

Evet girdim 1670158965 Ve hatta biosa girmeden önce leptopun önce flash ile başlatmasını sağladım ama yinede siyah ekranda kaldı 1670159150 Markası packard bell model hera c USB'yi windowsun kendi uygulamasından hazırladım Microsoftun sitesinden
  4. JediDennis

Leptopum çok uzun zamandır yaklaşık 8 yıldır kapalı bir halde duruyordu ve bugün açtım ve çok kastığı için format attım şuanda freedom durumunda interdetten ne yapacağıma dair araştırma yaptım ve yeni bir Windows atmam gerekiyormuş bende flashı hazırladım ve leptopa taktım windows simgesi...
  5. JediDennis

Bilgisayar toplamama yardımcı olurmusunuz

Teşekkür ederim ama o kadar param yok daha uyguna birşeyler önerebilir misiniz? 1654841502 Ekran kartlarına şimdi baktımda uçuşa geçmişler heralde
  6. JediDennis

Hangi ekran kartını önerirsiniz? 1654840446 MSI B450M-A PRO MAX AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart hangisi daha iyi
  7. JediDennis

Bu sistem nasıl iyi mi?? Anakart = Asus Prime B450M-K II İşlemci = AMD Ryzen 5 3600 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Ram = Gskill Ripjaws 16GB (8+8) 3600MHz CL18 Depolama = Kioxia 500GB NVMe M2 SSD Güç = Corsair CV550 550W 80 + Bronze
  8. JediDennis

2.elde sıkıntı çıkmazmı? Parçalar yıpranmış olabilir diye dedim
  9. JediDennis

4000 - 5000 arası bir bütçem var ama bilgisayar toplamaya dair hiç bir şey bilmiyorum belki aranızda bunları bilen ve anlayan birileri varsa lütfen yardımcı olabilirmi :) Monitör, klavye ve mouse hariç Gta 5, valorant, lol gibi oyunlar oynayacağım AMD Ryzen 5 3600 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci...
Geri