Merhaba aklımda iki sorum var apple özelinde, eğerki kayıtlı yurt dışı cihazda bir arıza olduğu tespit edilip raporlanırsa ve bu rapor sonucu yeni telefonla ücreti karşılığı değişimi talep edilirse kayıtlı imeiyi ücret ödemeden yeni telefonda kullanabildiğimizi biliyoruz ama sorum şu türkiyeden...
merhaba gaminggentr den 2499 tl lik ürün alacağım. İyzico da ilk alışverişe 500TL ve bayrama özel %25 kampanyasına katıldım.Sadece iyzico kampanyalarından 1000TL geri ödeme mi olacak?
Merhaba. Yurt dışından yaklaşık 9.500 TL civarına AirPods Pro 2 almayı düşünüyorum iPhone kullanıcısıyım. Normalde Apple Watch SE almayı düşünüyordum ama sadece saate bakmak için o kadar para vermek mantıklı gelmemeye başladı. AirPods fiyatına değer mi Apple Watch AirPods karşılaştırmasına...
1300 TL bandında bir gamepad ihtiyacım var. Nintendo Pro Controller bakmıştım ancak orijinalliğinden emin değilim bu fiyat bandında kontrolcü önerir misiniz?
Not: PC için.
Merhaba, AMD ekran kartı kullanıyorum ancak oyun içi tekrarı aldığımda direkt oynatmaya başlıyor pop-up gibi ancak kapanmıyor hiçbir etkileşime girilmiyor. Nasıl çözebilirim teşekkürler.
Merhaba, konu başlıktaki gibidir. Şimdilerde tüm gözlüklerde anti-fog özelliği var. Ancak beni üzmeyecek ilçe geneli amatör yarışlara katılabileceğim bir gözlük istiyorum. Teşekkürler
Blackshark v2x dün elime geçti.Bende tereddütle almıştım.Anakartım H610mk herhangi bir sıkıntı çıkmadı bazıları 7.1 açınca ses gelmiyor falan diyor.Genellikle sağ altdan açmayı unutabiliyorar bence.Herhangi bir sıkıntı yok bende şuan.Ses az gelenlerin bazıları jakları düzgün takmamış rastlamıştım
1.5 sene deneyimim oldu.45 derece açıyla yumuşak fırça ile fırçala demişti.birde ara yüz fırçası diye bir fırça var onu kullan demişti.
+ dişlerinin dilina bakan kısmınıda fırçalamayı unutma