Arama sonuçları: *

1. ''Wolfred!ghT

🔥 TÜRK TELEKOM'DAN İNTERNETE %35 ZAM GELİYOR!

Bunu halk seçti umrumda falan değil. Umarım makarnaya da zam gelir de daha az tüketirler.
  2. ''Wolfred!ghT

🔥 TÜRK TELEKOM'DAN İNTERNETE %35 ZAM GELİYOR!

Her yıl 1 Temmuz'da şahlanıyoruz. Diğer markaları da bu şahlanışa davet ediyorum. Güzel bir şekilde "OĞĞĞĞĞHHHHH" çekelim değil mi ?
  3. ''Wolfred!ghT

Ekipman fiyatları ne olmuş böyle !?

Bilgisayar kullanmayı 1 yıl önce bıraktım. Gereksiz zaman kaybı olarak düşünüyorum. Günümün büyük çoğunluğunu dışarıda geçiriyorum. Ama bu olanağa sahip olamayan (çevresi veya dışarısı pek tekin olmayan,ailesi izin vermeyen) kişilerin, biraz eğlenmek için günümüzde ekipmanlara, donanımlara veya...
  4. ''Wolfred!ghT

🔥 SİGARAYA 1,5 ₺ ZAM GELDİ !

Zehre bile zam geliyor. Biliyorlar ki içenler parası ne olursa olsun verecekler. Kurtulmak bu kadar kolay değil.
  5. ''Wolfred!ghT

Etkili ve ucuz protein tozu

Ban mı yediniz hocam oradan?
  6. ''Wolfred!ghT

Etkili ve ucuz protein tozu

Hocam? Siz gerçek Zaur musunuz?
  7. ''Wolfred!ghT

Bime gelecek masa alınır mı

Hiç güven vermiyor. Direkt "Benim üzerime bir şey koymayın,kırılırım valla." Vibe veriyor.
  8. ''Wolfred!ghT

🔥 Hayırlı Olsun (!) - Ekmek fiyatı en az 5 ₺ oluyor !

Hayır,yapma. Ekmek olmaz .
  9. ''Wolfred!ghT

GeForce RTX 3090 5800 TL!?

Hadi be. Auuuuuuwwwwww 🐺 üzgün.
  10. ''Wolfred!ghT

GeForce RTX 3090 5800 TL!?

15 sayfalık konu olmuş. Eğer cidden bu fiyata verirlerse kükreyim. Hayır, hayır uluyum.
  11. ''Wolfred!ghT

Yardım Beypazarı maden suyu nereden alınır?

Atılmadan önce sana haberdar ediliyor. Biraz sert bir şekildedir haber veriliyor ama olsun. Çay her şeyden önemlidir evlat...
  12. ''Wolfred!ghT

Sağlığımız için içine maden suyu koymuyorlar hocam(!) Beypazarı maden sularının zincir marketlerde bulamazsınız hocam. Olursa kıyıda köşede bulunan yerel marketler ve bakkallar da vardır. Onlarda ne kadar satıyor tanesini fikrim yok. En iyisi alın çay için. Keyif Çay ☕
  13. ''Wolfred!ghT

Maden suyu maden suyudur.
  14. ''Wolfred!ghT

Vatanbilgisayar'dan ne alabilirim? (Pc İçin)

mouse/Mouse pas,Klavye,game pad, Kulaklık
  15. ''Wolfred!ghT

Bugün toplumsal bir olay mı oldu?

Google amca'ya karşı mı geliyorsun?:mad::mad::mad::mad::mad::mad:
  16. ''Wolfred!ghT

Bugün toplumsal bir olay mı oldu?

Toplumsal olaylar küçük çevrelerde de gerçekleşebilir. Toplumsal olay kavramı dendiği zaman tüm ülkeyi ya da bölgeyi hatta dünyayı etkileyecek bir olay olması gerekmiyor. Kargoyu getiren birisinin kaza geçirmesi vesaire ani rahatsızlanması, gibi olaylarlarda toplumsal olaylara girebilir.
  17. ''Wolfred!ghT

pc alım satımı yapılır mı

Baya iyi kekliyormuş milleti. Girersen kazanırsın bir şeyler. Parça parça satış yap.Daha fazla gelir elde edersin bence.
  18. ''Wolfred!ghT

hepsiburada 50tl indirim devam ediyor mu?

Hâlâ devam ediyor bildiğim kadarıyla.
  19. ''Wolfred!ghT

amazon iade durumları

Amazon baya iyi iade ve kargo işleminde. Ürünlerini ara sıra kontrol edin.Bazen düşük fiyata iyi şeyler çıkıyor.
Top Bottom