Arama sonuçları: *

1. 'SteeL

MediaMarkt kulaklık iadesi alıyor mu?

150 tl için mi yani ?
  2. 'SteeL

Decathlon Kar botları nasıldır ?

2000 TL'ye farklı bir öneriniz var mı ?
  3. 'SteeL

bütçem max 2.000 TL , decathlondaki bot normal satış fiyatı 2300 tl , sadece1 renginde indirim var 1600 tl fiyatı mantıklı geldi fakat bazı kişiler decathlonun ayakkabılarının koku yaptıgını söyledi ondan dolayı tereddüt ettim
  4. 'SteeL

decathlondan bot alacagım fakat bazı kişiler ayakkaının çok çabuk koku yaptıgını söylüyor , daha önce decathlondan bot alan oldu mu ? ve başka önerileriniz varsa alabilirim. https://www.decathlon.com.tr/p/erkek-su-gecirmez-outdoor-kar-botu-siyah-sh500-mid/_/R-p-307054?mc=8738058&c=S%C4%B0YAH
  5. 'SteeL

F/p sakal tıraş makinesi önerir misiniz

hocam şuan indirimde yarına kadar indirimin bitme ihtimali var , interneten üstünden alıp magazadan teslim alı seçerek direkt yaraın teslim alabilirsiniz
  6. 'SteeL

4 yıldır kullanıyorum süper bir şey ve çok dayanıklı. fiyatıda indirimde. https://www.vatanbilgisayar.com/philips-mg3720-15-3000-serisi-7-si1-arada-erkek-bakim-kiti.html
  7. 'SteeL

bu paraya philips almak çok çok daha mantıklı
  8. 'SteeL

E Ticarete yeni başlıyorum tavsiyelerinizi alayım

trendyolda satış yapaya başlıyacagım , magazayı açtım fakat geriye ne satacagım kaldı . sizce ne satmalıyım. kar oranı yüksek ve hızlı satılabilecek ne var ? ve bu ürünü nasıl ucuza alabilirim.
  9. 'SteeL

Evlilik için beyaz eşya seti nerden nasıl alınmalı (Ankara) ?

kardeş mieleyi anladıkta electrolüx çok üst segment bir marka degil biri mercedes digeri tofaş
  10. 'SteeL

Çözüldü✓ VATAN BİLGİSAYAR MAĞAZASINDAN ALDIĞIM ÜRÜNÜ İADE EDEBİLİR MİYİM?

banda aynı şekilde ders oldu pahalı bir şey aldıgım zaman internetten alıp magazadan teslim al seçenegini kullanıyorum.
  11. 'SteeL

Hocam hatta iade etmeyecektim asus vivovook almıştım ve huaweı matebook ile degişimini yapacaktım . yapmadılar ve tüketici hakem heyetide satıcı lehine karar verince yapacak bir şey kalmadı . laptopu 2. elde satıp istedigim laptopu aldım . şansım biraz iyi gitti zarar etmeden sattım
  12. 'SteeL

Hocam normalde öyle fakat istisna bir durumdan bahsediyoruz Koskaca VATAN BİLGİSAYAR , zaten bu konularda meşhur bir firma müşteri memnuniyeti açısından çok kötü
  13. 'SteeL

ben laptop aldım 1 gün sonra iade etmek için götürdüm almadılar ve tüketici hakem heyetine başvurdum heyet satıcı lehine karar verdi
  14. 'SteeL

Yardım Param güvende Güvenilir mi?

Bir sorun olmaz degil mi ?
  15. 'SteeL

Yardım Param güvende Güvenilir mi?

hocam atıyorum cihaz sorunlu çıktı ve iadeye gönderdik , satıcı kargoda ürün çıkmadı derse ne olur?
  16. 'SteeL

Sahibinden param güvende güvenilir mi ?

Merhaba arkadaşlar , param güvende ile iphone 7 alacagım fakat sistem güvenilir mi pek emin degilim . bir sorun yaşar mıyım ?
  17. 'SteeL

Kış için su geçirmez bot önerisi

hahaha? hocam bende bu kadar para veremem zaten ukraynadan columbia shoptan 1.200 TL'ye almıştım .
  18. 'SteeL

Kış için su geçirmez bot önerisi

hocam şu botu öneririm geçen sene ukraynadan 1.200 TL'ye aldım ama güzel ülkemizdeki fıyata bak , almak için kredi çekmek lazım. nereye gidiyoruzz... https://www.trendyol.com/columbia/erkek-siyah-outdoor-ayakkabi-104fw18m20-001-0012-p-1027287?boutiqueId=61&merchantId=120459
  19. 'SteeL

AmazonTR 2.El Satışina Başladı😱🔥Amazon Depo

çogu ürüne gelmiş ama bence ikinci el almaya degmez çok ufak fiyat oynuyor.
  20. 'SteeL

Stanley termosun içerisine meyve suyu koyabilir miyim?

istegin herşeyi koyabilirsin
Top Bottom