Arama sonuçları: *

1. Ç

PlayStation 5 için fikrinize ihtiyacım var

Öyle de olabilir ama hangi oyunları oynadığınız da önemli, PS plus avantajları PC ye göre çok iyi , hali hazırda pc de oynadığınız oyunlar var ise kol ile oynanacağınız güzel olur
  2. Ç

PlayStation 5 için fikrinize ihtiyacım var

Pro ya şuan gerek yok bence hocam , şimdilik ps5 alın ileri de durumunuz olursa ihtiyaç halinde olursanız pro alırsınız
  3. Ç

🔥İndirim DA Yeni Hazır Sistem 50k 4070ti super 7500F

Tamam ekran kartı güçlü de, 50k verip stok soğutucu kullanmak saçma olmuş, özelleştirme var ama pek çekici bir sistem değil
  4. Ç

Yardım MSI shout out kampanyası nasıl işliyor?

Bende kasa aldım HB den ' ürünün seri nosu nu ekliyorsun değil mi msi sitesine başka bir şey yapmıyorsun , bazıları link gerekiyor vs demiş
  5. Ç

Kargomu baskasının kapısına bırakmıslar?

Önce hangisi daire aldı ise oraya git, inkâr ederse direk kayıtlar ile polise git , milletin malını haksız yere almak nedir .
  6. Ç

Çözüldü✓ Dolap Dolandırılma İade

İnsanlar zalim olmuş, böyle şeyler de dikkatli olmak lazım
  7. Ç

Çözüldü✓ Dolap Dolandırılma İade

En az 1000₺ ödersin
  8. Ç

🍞 2024 RAMAZAN PİDESİ FİYATI VE GRAMI BELLİ OLDU!

Gramına göre fiyatı iyi , 240gr ekmek zaten 10₺ ye satılıyor. Bazı yerler daha ucuza satıyor, halk ekmek bayileri mesela , pideleri de güzel
  9. Ç

RGB ŞERİT LED LAZİM.

https://www.hepsiburada.com/ledon-erit-led-iik-rgb-5-metre-hazir-set-tak-alitir-kumandali-adaptrl-silikonlu-p-HBCV00004811SF?magaza=burenze&url_src=and-product-detail Satıcı güzel, kumanda bozuk çıkmıştı iade ettim onun yerine LED ile birlikte kumanda gönderdi, ışıkları ve geçişleri de güzel
  10. Ç

🔥İndirim Asus ROG Strix Scope Deluxe 2500₺

https://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-scope-deluxe-oyuncu-klavye-p-HBV00000SDCCL?url_src=and-product-detail En ucuzu şuan 3900₺ ihtiyacı olan değerlendirebilir
  11. Ç

Yardım BenQ Mobiuz EX2710Q 27 alınır mı? ?

Asus olanı kendim kullanıyorum görüntüsü çok güzel MSI olan pahalı 15k ya ,260hz 2k alırım daha iyi
  12. Ç

Yardım Nays ile cashback nasıl oluyor

Teşekkürler
  13. Ç

Ne kadar cashback verdiğini önceden öğrenme durumumuz nasıl oluyor yada var mı ?
  14. Ç

İlk defa kullanıyorum, bugün RDR2 aldım nays ile , cashback var mı varsa ben olduğunu nereden anlarım yada casback almam için yapmam gereken bir şey var mıydı? Bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
  15. Ç

Yardım İtopya'dan aldığım üründe fiyat yazmıyor

Mail olarak gelmemis istedim şimdi
  16. Ç

Şuan onu yaptım bekliyorum
  17. Ç

Rog keris mouse aldım fatura da fiyat yazmıyor , ama fiyat yazan başka bir kağıt göndermişler neden böyle ?
  18. Ç

GENCER GAMİNG MAĞDURİYETİ

Bunu duyduktan sonra kesinlikle oradan bir şey almam
  19. Ç

Puff tavsiyesi istiyorum

Aşırı zehirli bir şey, genç yaşınız da kendinizi riske atmayın
  20. Ç

3lü priz önercek var mı pc için

Zaten çok kaliteli değil , normal ürün iyi bir şey için 300ü gözden çıkarması lazım
Top Bottom