Arama sonuçları: *

1. İ

Amazon puma ayakkabı orjinalmidir

2 kere adidas ayakkabı aldım ucuza sıkıntı yaşamadım puma hakkında bir fikrim yok.
  2. İ

Yardım İNCEHESAP BENİ DOLANDIRDI!

Dostum neden tamir istedin ,değişim hakkın vardı direk sıfırı vermek zorundalardı.
  3. İ

!! Sİ"""RJİ DRAMASI !!

Arkadaşlar çoğu bilgisayar satan mağaza böyle kendinizin bilgisayarında çıkmamış olabilir ama bir başkasında çıkıyor. Yok ben şuradan aldım çok iyi bundan aldım çok iyi kimse kusura bakmasın malı satana kadar güler yüzlüler sattıktan sonra sorun çıkınca öyle değiller başıma geldiği için...
  4. İ

Hepsiburada bil kazan cevaplarını bilen varmı?

Bulursan banada ver.
  5. İ

İtopya mouse 3 haftadır garantide.

20 iş günü süresi var cumartesi dahil.
  6. İ

idefix veya amazon telefon satışı

Amazonda hiç sıkıntı yaşamadım zaten en hızlı kargo+paketleme+ürünün kutusu hep sağlam geliyor.
  7. İ

Nike garanti geçerli mi?

Faturası ile birlikte gidersen yardımcı olurlar.
  8. İ

Tek çekim kullanacağım. 1712429040 Amazonun kendisi satıyor.
  9. İ

En iyi amazonda bazı yerlerde imei numara kaydını yapmadıklarını yazmışlar.
  10. İ

Arkadaşlar anneme telefon alacağım bu iki firmadan birinden hangisinden almalıyım neredeyse bütün alışverişlerimi amazondan yapsamda bazı yerlerde imei kaydını yapmadıklarını gördüm görüşlerinizi bekliyorum.
  11. İ

Yardım HP yi THH a şikayet hakkında

Laptopun fatura fiyatını yaz kaça aldıysan
  12. İ

Thh şikayetin geri çekilmesi

Benimde problemim çözüldü ama hala aktif karşı tarafın durumu bildirmesimi gerekiyor.
  13. İ

Kendi haline derken hiç çekmedinmi şikayeti şuan şikayetin aktif mi ? 1710513867 Ben babamın imzası olan dilekçeyi tüketici hakem heyetine götürsem kabul ederler mi babam olmadığı için ?
  14. İ

Bulamadım galiba çekilmiyor çoğu yerde çekilmiyor yazmışlar biliyorsan nerede olduğunu söylermisin?
  15. İ

Arkadaşlar babamın e devletinden başvuru yaptım fatura onun adına olduğu için mağduriyetim giderildi ama babam kaymakamlığa gitmiyor bunu online veya kendim dilekçe götürsem şikayeti kaldırırlar mı? Yaş:17
  16. İ

vatandan sistem alıp memnun olan varmı?

İstanbul,işlemci yurt dışına gitti dediler birkaç gün daha geçsin thh başvuru yapıcağım.
  17. İ

vatandan sistem alıp memnun olan varmı?

Ben aldım işlemci arızalı çıktı 20 gün oldu daha gelmedi.
  18. İ

Amazon iyzico ödeme!

Arkadaşlar nays kullanıyorum ama Amazon iyzico ile çekti parayı naysta cashbak vermiyor nasıl iyzicodan çekmesini engellerim.
Top Bottom