Arama sonuçları: *

1. •KoRkMaZ•

2 yıl önceki siparişin faturasına bakma

fatura görüntüle çıkmıyorsa satıcıyı bulup istemeniz lazım amazon desteğe yazıp alabilirsiniz ben öyle almıştım
  2. •KoRkMaZ•

Yanlış fiyatlandırma yüzünden sipariş iptali

çıkmaz emsalleri çok geçti bu forumda
  3. •KoRkMaZ•

Erkek Cüzdan Önerisi İstiyorum

hocam benim cüzdanda 14 kart var nasıl yetersiz oluyor :D
  4. •KoRkMaZ•

Erkek Cüzdan Önerisi İstiyorum

https://www.westpolo.com.tr/westpolo-safari-bol-kartlik-bolmeli-crazy-eskitme-hakiki-deri-mekanizmali-erkek-cuzdani---taba benim kullandığım bundan. çok pratik ve kullanışlı ayrıca derisi eskidikçe daha güzel oluyor 3 yıldır kullanıyorum
  5. •KoRkMaZ•

Vatan bilgisayardan ürün alırken 3 kere düşünün

benimki de vatandan hazır sistem 3 ay uğraştım ben sen yine 16 günmüş :D gittim mağazaya ağzılarına sıçtım müdürüne de söyledim söyledim pc servistyen 3 günde geldi bazıları böyle laftan anlıyor. vatan genel merkezi arayıp şikayet oluşturun uğraşmayın temsilcilerle
  6. •KoRkMaZ•

İtopya mı? Vatan mı?

bence vatan yapar geçtiğimiz günlerde de genel olarak en güzel indirimleri vatan yaptı itopya bi bok yapmaz bence
  7. •KoRkMaZ•

Yardım 2. el piyasasında ürün teslimi ve ödeme nasıl olmalı

selamlar dostlar. 2. el ürün alacağımda bozuk gelmesi dışında. ürünü nasıl kargo ile alacağım önemli. parayı önden istiyorlar çünkü. bunun basit ve etkili bir yolu var mı
  8. •KoRkMaZ•

Yalan indirimlere devam

ben de anker w kulaklık alacaktım baktım bi fark göremedim :D
  9. •KoRkMaZ•

Yardım İptal ettiğim ürün geldi ve ücreti iade ettiler ne yapmalı?

haha. kargo hepsijete geliyor o esnada iade oluşturursan arada bir böyle şeyleroluyor
  10. •KoRkMaZ•

sen de mi payacaksın. söylemem o zaman :D
  11. •KoRkMaZ•

Çözüldü✓ Dolap Dolandırılma İade

çözüldü denmiş ama sonuç ne
  12. •KoRkMaZ•

hepsiburada değil mi böyle çok oluyor. geçen 7000 lik monitör aldım iade istedim para geldi ürün de geldi. şu lenovo meşhur monitör. testleri yaptım sağlam geldiği için aradım dedim ürün bana geldi
  13. •KoRkMaZ•

İtopya 4 gündür "Ürünler hazırlanıyor" aşamasında

hocam toplama sistem uzun sürüyor ve dikkat gerektiriyor. diğer ekipmanlar paketli olarak gönderildiğinden çabuk kargo ediliyor.
  14. •KoRkMaZ•

İtopya 4 gündür "Ürünler hazırlanıyor" aşamasında

Bİ SIKINTI YOK GENEL OLARAK 1 HAFTAYI BULUYOR ZATEN. test süreçleri toplama vs. başka ürünler de olduğu için. vatandan 15 günde geldi benim sistem :D
  15. •KoRkMaZ•

🔥İndirim Durex Yok Ötesi Ultra Kaygan 30'lu İnce Prezervatif 144 tl🔥

adam cumartesiye hazoırlık yapıyordur :d
  16. •KoRkMaZ•

X premium plus aboneliği

internet ödemesne açık mı o demek. biz satıcılar genel olarak mail order olarak kullanırız (online ödeme) 1730189539
  17. •KoRkMaZ•

X premium plus aboneliği

mailorder ödemeye açık mı kart. bi de bilmediğimden soruyorum bu aboneliğin nasıl avantajları var
  18. •KoRkMaZ•

Yardım lenovo legion R27QE 27'' 2K MONİTÖR GERİ GELDİ

hocam bi kontrol edicem monitörü bana hala 2k monitör lazım eğer bir sorun olmazsa monitörde kullanacağım 1728906899 4200 den koyup çok talep oldu diyip bu fiyatlara koyanlara aslında az bile bee
  19. •KoRkMaZ•

Yardım lenovo legion R27QE 27'' 2K MONİTÖR GERİ GELDİ

bilemedim biraz bekleyeyim en kötü ortaya çıkarsa diğer evin adresini vermiştim haberim olmadan bırakmışlar derim :D
Top Bottom