Arama sonuçları: *

1. 1BKC2

PTT Kargo Nilüfer PKIM şubesi

Hayırlı geceler hocam
  2. 1BKC2

kesinlikle benimde tercihim bu nilüfer 2 saat uzakta onun yerine spor salonuna gitmeyi tercih ederim.
  3. 1BKC2

Klavyede herhangi bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum hocam. Gitseniz yüksek ihtimal dağıtımda derler anca 1 saat kala gitmeniz gerekir bence gereksiz bir uğraş olur en kötü 2 gün gelmedi o zaman gidin derim şubeye hocam.
  4. 1BKC2

Hocam ben karambit olsun kart siparişlerim olsun olsun başka siparişlerim olsun nilüfer şubesine geldikten sonra 2-3 gün içerisinde eğer pek yoğunluk yada sıkıntılı bir durum yoksa ertesi günü teslim edildi kargolarım.
  5. 1BKC2

25 ekimde Verdigim Sipariş Şimdi Geldi??

bir de dava aç tadından yenmez (!)
  6. 1BKC2

knk o parçadan hayır geleceğini düşünmüyorum hakkı olmadan almış zaten iade etmiş eğer ihtiyacı varsa parasını ödeyip alabilir. 1607177157 tabi ki onlar gelecek 1 buçuk ay bekletip göndermek nedir diyeceksin. diyeceksin ki evime gelip alın yoksa rami göndermem bende kalır ve parayı da göndermem de.
  7. 1BKC2

5 gün sonra: arkadaşlar ram çalışmıyor ne yapacağım ? 1607176616 sisteminde rama ihtiyaç varsa parasını öde kullan ama gerek yoksa iade et.
  8. 1BKC2

Çözüldü✓ İzmirde elden alabileceğim toplama PC satan yerler lütfen yardım edin lütfen

harbiden yok muş kusura bakma bursa itopya yazınca yine istanbuldakine götürüyor map.
  9. 1BKC2

Çözüldü✓ İzmirde elden alabileceğim toplama PC satan yerler lütfen yardım edin lütfen

yazmış ya izmir de elden alabileceğim yer var nı ?
  10. 1BKC2

knk yakınında belki teknobiyotik,sinerji yada itopya var adam her şeyin olduğu bir yer yazmış.
  11. 1BKC2

Yardım Papara Black Card Marketlerde Satılıyomu

knk kaç hafta oldu ?
  12. 1BKC2

Amazon.TR 'den ürün siparişi verdim ama parayı tahsil etmedi ?

bazen kargoladıktan sonra ediyor yada 10 dk falan sonra.
  13. 1BKC2

Dolara mı yatırım eurora mı

sen yatırdığın zaman dolar 5 tl ye euro 6 tl ye düşüyormuş.
  14. 1BKC2

Hepsi buradadan papara sipariş vercem

bende sipariş vermeyi düşünüyorum papara black kart gelene kadar.
  15. 1BKC2

papara kartımı kuryeye gidip alabilir miyim?

knk ben şundan şüpheliyim 19.30 da arasam o gün içerisinde getirebilir mi çünkü bu hafta böyle. 1601834972 knk ben şundan şüpheliyim 19.30 da arasam o gün içerisinde getirebilir mi çünkü bu hafta böyle.
  16. 1BKC2

işte knk pazartesi arasam salı getirir mi?
  17. 1BKC2

knk anca saat 19.30 gibi boşum o saatte yine getirir mi kartı mı?
  18. 1BKC2

knk benim 19 gün oldu gelmedi :d 1601833048 knk pazartesi kuryenin oraya gidiyorum eğer yoksa salı günü bu taktiği deniyorum salı 21 gün olucak çünkü hafta sonlarıyla beraber hafta sonlarını saymasan bile yine doldu süresi.
  19. 1BKC2

knk birde haritadan baktım google maps den knk ne şirket yeri yok bom boş yere yönlendirdi ekran görüntüsü atacağım diyorum atmayı bilmiyorum. 1601832506 çok mantıklı da 1 km uzak neden öyle tehdit edeyim adamı.
Top Bottom