Arama sonuçları: *

1. 5

Yardım Beypazarı maden suyu nereden alınır?

Yok gidiyorum, hâtta geçen gün BIM'e gittim Beypazarı olmayınca Kızılay aldım. :(
  2. 5

Teşekkür ederim. :D
  3. 5

Ya Allah Allah, ben gittim de gözümden mi kaçtı acaba? Bugün gideceğim. Teşekkür ederim.
  4. 5

Sen aglamican.
  5. 5

Allah Allah, bugün bir daha bakayım. 4 tane 6'lı alırım varsa. 1631972349 Bugün bulamazsam alacağım artık.
  6. 5

Erkek adam 30 saniyede bitirir hocam, gazı kaçsa ne olur? :D
  7. 5

Bizim BİM'de yok, Kızılay diye bir su var.
  8. 5

Hayır bulamadım. 1631971979 Aldım hocam içiyorum. Kafama atmayın ama bir dahakine :D.
  9. 5

Kızılay ve Sırma maden suyu değil ki, su. 1631971819 Yarın oraya işim düşecek, oraya da bakayım aklımda bulunsun teşekkür ederim.. 1631971904 Üzgün atan arkadaşlar var konuyu dikkat çekmek için veya ilgi çekmek için atmadım, cidden bulamadım maden suyunu. 1 aydır aklımda, eğer bulamazsam babama...
  10. 5

Bulamadım hocam, A101'e gittim yok, BİM'e gittim yok. Nereye bakayım daha? Şok'ta hala var mı? 1631971696 Bizim orda manav var bakmadım, bakayım teşekkür ederim.
  11. 5

Eşcinsel misin?
  12. 5

Orası neresi?
  13. 5

Arkadaşlar bu epic maden suyu nerede satılıyor? En son 2 yıl önce babamla Şok'tan almıştık ama hâla satılıyor mu bilmiyorum. Sizin bu maden suyunu aldığınız bir yer var mı?
Top Bottom