Arama sonuçları: *

1. 64Bit

Bu bilgisayarın ederi nedir?

evet uğraşı biraz olur birde parçaları tek tek denemek biraz yorar insanı ama atıyorum işlemci 2500x değil 2600 olur anakart b450 olur hava akışı daha iyi bir kasa olur tek tek toplarsanız daha iyi olur açıkcası istediğiniz kartıda alabilirsiniz 3000tl bandında
  2. 64Bit

Bu bilgisayarın ederi nedir?

tek tek toplarsanız 6000tl civarına getirirsiniz (daha iyi parçalar ile) 1633557657 biraz fazla buldum ben açıkcası fiyatı 2.ele göre ama 1060 var içerisinde iyi bir kart size ve ihtiyaca göre değişiyor biraz diğer parçalar çokta kaliteli sayılmaz
  3. 64Bit

Bu instagram satıcısı güvenlir mi?

Bu gibi sitelerde takipçiden vs daha çok kullanıcı yorumları önemli ya güzel yorumlar var ise tercih edilebilir. Yok ise pek bulaşmanı tavsiye etmem başın ağrıyabilir sonrasında başıma gelmişti.
  4. 64Bit

Yardım 2. el satış yaparken nelere dikkat etmeliyim ?

Kurnaz adamlar bi yolunu buluyor. Bu konu hakkında Niğde'ye ekran kartı satmıştım adam bana x kargosundan anlaşmalı olduğunu söyleyip kod verdi bu kod ile ben anlaşmalıyım firmayla dedi bende gittim verirken öyle bir kod olmadığını söyledi çalışanlar adamla tekrar görüştük felan oda allah allah...
  5. 64Bit

Bilgisayarım ne kadar eder?

6000-8000tl eder bu piyasada arada ki 2k'lık fark insiyatifine kalmış artık ve bulunduğun şehire
Top Bottom