Arama sonuçları: *

1. Ahmet Kocar

Yardım Casper'dan Dava Yedim

Amazon 1 dolara telefon satmıştı 😁
  2. Ahmet Kocar

İNCEHESAP MUADİL ÜRÜN REZİLLİĞİ

İncehesap böyle bişey yapmaz
  3. Ahmet Kocar

VANTİLATÖR ÖNERİSİ LÜTFEN

Alakası yok hacı pervane çapına ve hızına bağlı. Gemi pervanesine benzeyen geniş çaplı olanlar iyi üflüyor. İnce aralıklı olanlar kötü. Bu kötü Bu iyi
  4. Ahmet Kocar

Bu Sorun Ayıplı Mala Giriyor Mu?

Evet ürün ayıplı mal.
  5. Ahmet Kocar

Bilgisayarımın 2.eli ne kadara gider?

Şuan ki sisteminizin işlemcisi yeter 4060 beslemeye. Bence sadece ekran kartınızı satın yükseltme yapın.
  6. Ahmet Kocar

Gider 14-15 e
  7. Ahmet Kocar

17k ya satabiliyor mu önemli olan o satıyorsa sizde o fiyata koyun ama sanmıyorum 17k ya 1660 kimse almaz.
  8. Ahmet Kocar

11-12 k arası oda işlemcin iyi olduğu için düşük olsa 8-9k
  9. Ahmet Kocar

Yardım Kolay gelsin kargo 700km kaç günde gelir ?

Yurtiçi kargo olaydı iyiydi.
  10. Ahmet Kocar

Updigo güvenilir mi?

Valla kefil olamam ama site görselinden belli olmaz bu durum eline ulaşınca senin kumaş dikimlerini, ped kalitelerini falan iyice incelemen lazım. Çakma çıkarsa hiç kullanmadan iade edersin. 1717348098 Sitede koşulsuz iade hakkı olduğu yazıyor. https://www.updigo.com/bilgi/magazalarimiz
  11. Ahmet Kocar

Updigo güvenilir mi?

Güvenilir. Ayakkabı alacaksan dışarıda giydiğin ayakkabıyı iade almazlar buna dikkat et sadece. Evde bir kaç saat dene tur at baktın beğenmedim ayağını sıktı iade edersin.
  12. Ahmet Kocar

Hepsiburada da Sahte Kingston USB !

Direkt iade edin. Bu usb'den bende kullanıyorum çok iyi 250 mb yazma, 50 mb okuma hızı sunuyor. Tabi çakma usb'de bu değerleri göreceğinizi sanmıyorum hem ömrüde az olur.
  13. Ahmet Kocar

ankara mouse kargo ücreti

Çok tutmaz mouse hafif bişey
  14. Ahmet Kocar

🚨 İtopya Karneye Özel Sistem Fırsatları Başlıyor 🚨

Özelleştirme yapmaya zorluyor kanka giriş seviyesi anakart koyuyor
  15. Ahmet Kocar

Anakart seçimleri ayrı facia zaten. Doğru dürüst pcie 4.0 M2 slotlu hazır sistem çıkartmıyor. Özelleştirilmiş kısımda pcie 4.0 almak için enayi gibi fazladan 2k vercen. Diğer firmalarda 250 lira fazlaya pcie 4.0 sisteme özelleştirme yapılırken itopyada 2k 1717065998 İtopya şaşırtır umarım.
  16. Ahmet Kocar

Öyle ama saçma sapan 4060ti hazır sistemle özelleştirme kısmında 4060 koyup 2k pahalıya dayatan şirkettir itopya. Ne alaka derler adama 4060 nasıl 4060ti den daha pahalı.
  17. Ahmet Kocar

İtopya dan beklentim yok Vatanı takip edelim.
Top Bottom