Arama sonuçları: *

1. AhmetN

Kartlar için Cüzdan Önerisi

Çok fazla nakit/bozuk para taşımam ama çok fazla kart var. Çok kaba olmayan pantolan cebinde hoş duran bi cüzdana ihtiyacım var. Önerisi olan var mı?
  2. AhmetN

GameGaraj Sipariş Deneyimim ( R7 7700X - 4070Tİ)

Hayırlı olsun brom güle güle kullan
  3. AhmetN

🔥İndirim n11 50'TL+ / 25'TL İndirim

pazar25 ben de oldu
  4. AhmetN

❗ Manşet: "Gençler %50 ÖTV indirimi ile cep telefonu alabilecek!" -YALANLANDI-

Sadece telefon mu? Bütün teknolojik aletlere versinler de görelim
  5. AhmetN

Xbox Game Passi daha ucuza nasıl alabilirim?

Bazı sitelerde 15 20 liraya 3 aylık gamepass veriyor tabii önceden gamepass olmayan bir hesap olmak şartıyla ancak öyle ucuz olur ki ne kadar güvenilir tartışılır. Ben sorunsuz kullandım ama bazılarının hesabına sonradan girilmediğini söylenmişti
  6. AhmetN

İlaç fiyatlarına yüzde 36 zam geldi !

Devletin ekonomiyi yönetme politikası çok yanlış başka bireyden tolerans verme ama sağlık bu bunda birazcık bile olsa kar marjını düşür
  7. AhmetN

🔥İndirim DA'nın Bugün Paylaşacağı M2 SSD Sizce Ne?

6dan sonra olur muhtemelen
  8. AhmetN

Yardım Amazondan ürün aldım ama teslim edilemedi diyor ben kargomu nerden alabilirim?

hayır farklı şirketler, ben de kargomu bekliyoru agt den ayın 17sinde gelmesi gereken kwrgom daha yeni dağıtıma çıktı 2 kez geldik teslim edemedik tarzı mesah yolladılar dün bu durjm amazon müşteri temsilcilerine aktardım hem hesabıma 20 tl çek tanımladılar hem de kargom dağıtıma çıktı tavsiye...
  9. AhmetN

Amazon Prime Kargonun Yavaşlaması

Amazonun çalıştığı farklı kargo firmaları var mayısta benim de kargolarım 1 günde geliyordu ama o zamanlar KolayGelsin diye bir kargo firması ile çalışıyorlardı şu an AGN
  10. AhmetN

Yurtiçi kargo kurye kargo takip no vermedi.

İadelerde sana sms ile kargo kodu vermezler ara sor ya da siteden bak
  11. AhmetN

🔥İndirim İtopya Asus tuf m3 199tl

kesinlikle rival 3
  12. AhmetN

Motorine 95 kuruş zam! Artık atmosfer daha fazla kirlenmeyecek!

Plan belli herkes seçimden önce düşürceklet nasıl olsa diye düşündü yönetimde bunun farkına varınca nasıl olsa gidicez en azından sonraki yönetime çamur atalım düşüncesine girdiler artık düşse bile en fazla 15 olur daha da düşmez
  13. AhmetN

5900x li sistem ikinci elde ne kadar eder?

Tek parça değilde ayrı ayrı satmaya çalışın. Bu kadar bütçesi olan adam ikinci ele bakacağını sanmıyorum
  14. AhmetN

Öneri Teknobiyotik Dolandırıcılığı

Gelince bakın çiziklere ve vidalara. Keşke kargoya vermeden önce bir video çekseydiniz. Böyle işlerde önceden tedbir önemli
  15. AhmetN

Öneri Teknobiyotik Dolandırıcılığı

Aslında kötü yer değil. Kendim birkaç defa slışverişim oldu gayet memnun kaldım gerek mh olsun gerek kargolama işlemi olsun çok memnun kaldım. Sizin şansınız dicem ama biraz haklılar gibi. Termal macun konusunda kesinlikle haklılar. Ürünü alan kullanıcılara hediye ediliyor iade ederseniz ürünü...
  16. AhmetN

Bu Sistem Kaça Satılır Yıllık Yoklama

Keşke ben de alsaydım. Lanet huyum tuttu. Kara cuma falan vardı. Dedim indirime girer belki indirimden tam 1 hafta önce tak zamı yapıştırdılar. İndirimli hali bile eski fiyatına zor yaklaşıyordu. O zaman anladım birşeylerin kötüye gittiğini
  17. AhmetN

steam cüzdankodu en güvenilir nereden alınır

Nasıl alınmıyor? Daha geçen gün aldım papara ile
  18. AhmetN

Bu ülkede artık hiçbirşeyin indirime girmesini beklememek gerek
  19. AhmetN

Babama yalvarmıştım 1500 TL verip 3600 aldıramamıştım şimdi aynı durum 5600 için geçerli 1658765769 Bilmiyorum ikinci elde fiyatlar böyle gözüküyor
Top Bottom