Arama sonuçları: *

1. A

Bu Ukraynalı dolandırıcı mıdır

Sahibinden de tenis raketi satıyorum. Biri yazdı numarası Ukrayna numarası. Başta kesin dolandırıcı dedim ama sorduğu sorular falan mantıklı birde Antalya'da bir sürü Ukraynalı var. Ama emin olamadım
  2. A

Nike vb yerlerde çalışan indirimi ne kadar.

Hocam istediğim model olsa olurda ortdan kırışırdık. Ama ben airforce bakıyorum deichmanda yok
  3. A

Nike vb yerlerde çalışan indirimi ne kadar.

Barçında çalışan bir yakınım var. Bir Nike modeli beğendim ama fiyatı biraz yüksek, zamanında demişti çalışan indirim var sana ayarlarım. Çok da samimi değilim soramiyorum ne kadar indirim yapıyorlar diye %10 falansa ha fiyatı bana yüksek gelir. O sebeple bilen var mı yüzde kaç indirim veriyorlar
  4. A

Öneri Airfryer önerisi (Mümkünse Teflonsuz)

Ben önermiyorum 1 yıldır aktif olarak Philips kullanıyorum öğrenci evinde. Temizlemesi işkence, lezzet olarak mini bir fırın çok daha güzel yapar, kapasiteleri asla söylenen kadar Yok benimki 4.8L iki kişilik patates kızartması yapmaya çalıştığımda her ne kadar açıp arada karıştırsamda bazıları...
  5. A

Yardım Drone'mu satmak istiyorum ama ne kadar ettiğini bilmiyorum.

Daha fazla yapmaz büyük ihtimal bataryası ölmüştür. Yeni batarya 200 300 en az zaten oyuncak 10 15 kere uçursan bozulur zaten
  6. A

barcin.com güvenilir mi

incelemeyi onlar yapmıyor Nike yetkilileri yapıyor.
  7. A

Asus tuf R9 7940hs RTX4070 laptopuma takas teklifine ne demeliyim?

Ne zaman aldınız, ne kadar fiyat istiyorsunuz
  8. A

Asus tuf R9 7940hs RTX4070 laptopuma takas teklifine ne demeliyim?

Hocam neden takas yapmak istiyorsunuz bende sizin Asus tuftan bakıyorum bir sorunumu var
  9. A

Ürün satıcam ama bozuk iade gelirse

Hocam çok duydum bunları
  10. A

Ürün satıcam ama bozuk iade gelirse

Param güvende ile elektronik bir ürün satıcam alan adam bozup iade ederse veya bir parçasını alırsa sahibindenin buna karşı birşeyi var mı
  11. A

Hangisi Daha Kolay Satılır?

Şuan bence hiçbiri. Artık kimse USB almıyor doğru düzgün belki hafıza kartı fotoğrafçılar falan ama o da pek tutmuyor. Ramlerin çok fazla kriteri varb Cl değerleri hızları birinin alması için çok fazla kriteri sağlaması lazım. Hiçbiri mantıklı gelmedi
  12. A

Trendyol puanı nasıl nakite çevirebilirim

500tl lık Trendyol parapuanım bunu trendyoldaki herşeyde harcayabiliyorum nasıl nakite çevirebilirim ne alsam ikinci elde değer kaybetmeden minumum zararla satabilirim
  13. A

Robitshop güvenilir midir?

Evet güvenilir 1710520617 Dostum böyle set alıcağına sadece ihtiyacın olanları al.
  14. A

Spigenden hediye çekiyle ne alınır

Fotoğraf video çekmek için, spor amaçlı değilde denizde snorkelle etrafı incelemek izlemek için yüzüyorum
  15. A

Yok ama yazın sık sık yüzmeye gidiyorum 1707248887 Uygun ekran koruyucu yok. 120w şarj aleti kullanıyorum yok, telefonum kablosuz şarj desteklemiyor
  16. A

Spigenden 1000tl hediye kodum var. Ne alacağımı bilmiyorum adaptör kablo ihtiyacım yok mi11t pro kullanıyorum uygun kılıf yok. Samssung watch 5 im var ekran koruyucu alacaktım ama 800tl yi ona harcamak istemiyorum...
  17. A

Kapıda ödeme alan marketler

Şok kapıda ödeme kabul ediyor ama orda aradığım herşeyi bulamıyorum. Eskiden migrosda alıyordu ama şimdi seçenek olduğu halde seçilmiyor. Başka bildiğiniz var mı
  18. A

Shopier ne kadar komisyon alıyor?

Sahibinden param güvende tavsiye ederim. Dolap çok komisyon alıyor
  19. A

Yardım Hepsiburada iade sorunsalı...

Hayır kıllanmam, başka sorun?
  20. A

Yardım Hepsiburada iade sorunsalı...

O standart bir yazı şu iki haftada normalde yapılan satışın onlarca katı satış yapıldı tabi aynı oranda iade gelmiştir sakin olun bu kadar kasmaya gerek yok
Top Bottom