Arama sonuçları: *

1. A

Kargo Dağıtımları Kaça Kadar Sürüyor?

Ben Yurtiçi kargo sitesine baktığımda son dağıtım saati 18.00 yazıyordu ancak kargom yaklaşık 1 saat önce 19.00'a doğru teslim edildi. Muhtemelen sizin de gelir diye tahmin ediyorum.
  2. A

Sahibinden Param Güvende Kargo Karmaşası

Son zamanlarda Sahibinden sitesinden birçok ilana göz attım. Birçoğunuzun bildiği üzere Param Güvende adında yeni bir alışveriş sistemi çıkardılar. Bu sisteme göre okuduklarıma göre kargo iki taraf içinde ücretsiz oluyor. Ancak kargo ücretsiz olmasına rağmen Param Güvende ilanlarına kargoyu...
  3. A

Jumbum sitesi Güvenilir mi?

Sizin için işlemciye bakarken bununla karşılaştım. İşleri olmayan arkadaşlar el atsında hep beraber şikayet edelim bunu. Bu tür insanlar güzel bir cezayı hak ediyorlar.
  4. A

Kargo Şirketleri Hakkında Ufak Bir Belirtme

Buna katılıyorum bu süreç dahilinde değerlendirmiyorum aslında genel olarak ele almak istedim. Bu şikayetler uzun süredir mevcut.
  5. A

Benim ki aslında genel bir sitemdi bir mağduriyet felan yaşamadım ancak birçok kişi bıktı bu kargo şirketlerinden.
  6. A

Evet aslında bu konuyu açmayacaktım çünkü markalar adına empati yapan birisiyim. Ancak özellikle satıcılardan bir ricada bulunmak adına ve yaşadığım deneyimlerden dolayı bu konuyu oluşturuyorum. Pazartesi sabahı bir sipariş verdim ve siparişim aynı gün UPS kargoya verildi. UPS normalde...
  7. A

Vatanda ryzen 5 1600af var mi?

Bu ürün linkinde fark ettiyseniz 12nm yazıyor. Ancak ürün başlığında 14nm yazıyor. Ancak üst kısımda " YD1600BBAFBOX / 106837 " diye bir ibare görüyoruz. Bu ürünü iyice sorun AF olma ihtimali var. https://www.vatanbilgisayar.com/amd-ryzen-5-1600-soket-am4-3-4ghz-3-6ghz-16mb-65w-12nm-islemci.html
Top Bottom