Arama sonuçları: *

1. AlpBeyk

🟠 ERDOĞAN: "KIRMIZI ET FİYATLARINI DÜŞÜRECEĞİZ!"

Aga dünyanın en saçma şeyi hayvan ithal etmek babam hayvancı benim öyle çok büyük bi çiftliğimzi yok adamlar hayvan ithal ediyo türkiyedeki et fiyatı düşüyo sütte aynı şekilde etkileniyo ondan sonra hayvancı adam ben zarar ediyom diye hayvanını satıyo mecburiyetten iyice dışa bağlı yaşamaya...
  2. AlpBeyk

Yardım Amazon alıştırma kitabı yazısı

Bi farkı yok ama belki eski basım olabilir
  3. AlpBeyk

4000TL Yuvarlak Akıllı Saat Önerisi

Hocam yuvarlak demişsiniz ama huawei watch fit 3 var kare gibi biraz daha ekranı küçük bileklik gibi değil yani baya kaliteli bi saat 2 gün önce falan indirimde 4000 tl idi bakmak isterseniz
  4. AlpBeyk

Anneler günü için hediye önerisi

Sağolun hocam genelde böyle şeylerde babam alıyo pastayı bide zaten köyde yaşadığımız için çiçek anlamsız kaçıyo sağolun fikriniz için
  5. AlpBeyk

Anneler günü için hediye önerisi

Hediye seçmekte çok zorlanan biriyim birde yurtta kaldığım için annemgille pek vakit geçiremiyorum onun için neyi almak istiyo hoşuna giden bişey var mı bilemiyorum. Öyle aklınıza gelen anneye alınabilcek hediye varsa aklınızda yazarsanız mutlu olurum Bütçem ablamla alırsak çıkabilir 700 800 e...
  6. AlpBeyk

Nike garanti geçerli mi?

Nike marka ise bildiğim kadarıyla yine mağazasına götürürsen oluyo internetten alındıysa da
  7. AlpBeyk

Nike garanti geçerli mi?

Nike ın mağazasına git bence kabul etmeleri lazım çok kısa sürede olmış
  8. AlpBeyk

Trendyol Güven Vermiyor

Ben benzer bişeyi floda yaşamıştım mail attığımda kuponu geri yüklemişlerdi hesabıma
  9. AlpBeyk

Nike air force kullananlar bakabilir mi ?

Daha önce kullanmadım ama bence yardımcı olurlar hocam sonuçta ayakkabıların garantisi var
  10. AlpBeyk

KARGOM HATALI GELDİ, NASIL YOL İZLEMELİYİM.

Adınıza sevindim hocam başta tutanak tutmadığı için dava sonuçlanmayabilirdi neyseki hallolmuş
  11. AlpBeyk

Decathlonun termosu alınır mı

Teşekkürler
  12. AlpBeyk

Decathlonun termosu alınır mı

https://www.decathlon.com.tr/p/paslanmaz-celik-doga-yuruyusu-termosu-0-7-litre/_/R-p-6797?mc=8734558&c=MAV%C4%B0 Sizce alınır mı bi stanley almak isterdim ama maalesef çok pahalılar
  13. AlpBeyk

Termos önerisi yapabilir misiniz

Bakıyım hocam 1707595512 Fiyatı tuzlu geldi hocam maalesef teşekkürler öneriniz için
  14. AlpBeyk

Termos önerisi yapabilir misiniz

Aklıma termoslar hakkında bi fiyat bilgisi olmadığı için pek bişey diyemiyorum hani 300 dicem kalitesiz bişey olursa bi anlamı yok onun için çok pahalı olmıcak şekilde öneri yaparsanız sevinirim hani hem paramı kalitesiz bişey alarak çöpe atmak istemiyorum hemde çok pahalı bişey olsun...
  15. AlpBeyk

Spor için oversize T-shirt Önerisi

Ya da direk kumaş baskı gibi oluyo ne deniyo bilmiyorumda onlar terletmiyo hani direk yapıştırma değil
  16. AlpBeyk

Öneri Stanley termos renk önerisi

Bence beyaz hocam
  17. AlpBeyk

Tıraş makinesi olarak sizce hangisi

Knk bu yurt dışı linki vergi teslimat falan eklenince 1400 tl oluyo türkeyeden alıp 1380 tl ye almaya değer mi sence...
  18. AlpBeyk

Tıraş makinesi olarak sizce hangisi

Nası yani ikiside philips
Top Bottom