Arama sonuçları: *

1. AntremanKoçuMünir

Sahibinden Param Güvende ile satış yapmak

Para güvende sistemi alıcıyı koruma üstüne kurulu. Canımız ülkemizde bu kadar çok dolandırıcı varken satıcıların çok canı yanıyor. Ürünü alıp kırıp gönderen, arızalı ürün ile değiştirip iade eden ne arasan var. Maalesef bundan dolayı dürüst alıcıya bile güvenip gönderemiyoruz. En temizi üç...
  2. AntremanKoçuMünir

İtopya onlineda olmayan ürünü başka mağazadan yollar mı?

Vatan avanslı satış yapıp diğer mağazadan transfer ile çekiyordu. Ama itopya bunu yapacağını sanmam.
  3. AntremanKoçuMünir

🔥İndirim Gigabyte Eagle RX 6600 7763 TL

7 ve altına bulabiliyorsanız sıcaklık değerleri iyi kutusu varsa hayırlı olsun. Genelde ilanlar 7.5 ve üstüne giriliyor.
  4. AntremanKoçuMünir

🔥İndirim Gigabyte Eagle RX 6600 7763 TL

2.elde Rtx3060Ti gibi kartları kovalamak daha mantıklı ama kredi kartı ile alayım taksit şart diyene yapacak bir şey yok 🫡
  5. AntremanKoçuMünir

Gaming gen tr güvenilir mi

Evet, güvenilir. Ümraniye'deki şubelerine de gittim. Birden fazla siparişim de oldu. Sıfır sıkıntı.
  6. AntremanKoçuMünir

Yardım Vatan Bilgisayar Ürünü Nasıl İade Edebilirim.

14 mesafe satışta bir sebep yazmadan da iade edebilirsin. Gelen ürünün performansından ve sorunlu olduğundan dolayı iade ediyorum de...
  7. AntremanKoçuMünir

🔥İndirim BİOSTAR B650MP-E 3399 TL

Evet hocam. Benim sistem Ddr4 ve satarsam ddr5 e geçerim.
  8. AntremanKoçuMünir

🔥İndirim BİOSTAR B650MP-E 3399 TL

Amazon satıyor. B450 anakartı 1000-1500 e verip alacağım. 5600G ve ramlerde rahatça satılır. Başka anakartlarda boş yere fazladan+3000 vermeyeceğim. Beyaz sistem içinde ideal gibi duruyor.
  9. AntremanKoçuMünir

Öneri Burdan parfüm Alınır mı?

Bu topa girmez dediğiniz markalar misal TE-HA kozmetik getiriyor. Calvin Klein markasını MM kozmetik yetikili ithalatçısı getiriyor. Harici benden değil diyor. Bu konuda mail attım dönüş yapmadılar. Sephoraya gidip sizden tavsiyem parfümğn ithalatçısına bakın. Aynı parfümü Gratis, Watsons...
  10. AntremanKoçuMünir

Aynı durumu zamanında bir arkadaşa dedim bir türlü kanıt sunamadım. Mahkeme kararı veya bilir kişi yorumu.. tamam büyük firmalar bu topa girmez ama ithalatçı firmalarda ne dönüyor kimse kestiremiyor. İnternette bir çok şikayet görüyorum. Farklı firmalar ama ortak payda Calvin Klein, Burberry...
  11. AntremanKoçuMünir

Şöyle düşünün... Orijinal olmayan dolum parfüm alsanız 500-600 lira ve koku hızlı uçuyor. Sürekli yanınızda olmalı ve böylece hızlı bitecek. Özel günlerde sıkıp çıkın ve akşama kadar ilk sıktığınız kalitesinde ve sadece iki fıs... Günlükte daha ucuz parfümler EDT' ler tercih edebilirsiniz...
  12. AntremanKoçuMünir

Evet pahalı parfümdür. Ancak şunu istiyorsanız kesinlikle değer. Bir otel lobisinden geçince beş dakika sonra bile kim geçti buradan dedirtmiyorsa o parfümü oda kokusu yapabilirsiniz. 😁 Fena bir kokudur. Replikası bile 1000₺
  13. AntremanKoçuMünir

Versace Eros, Dior Savage, Calvin Klein The One gibi kokular artık herkeste var. Boyner gibi mağazalarda gidip deneyimlemeni tavsiye ederim. Kendi beğendiğin kokuyu tercih etmelisin. Herkeste var bende de olsun demek bence baştan yanlış... Paco Rabanne Invictus - Yaz için Favorim Tom Ford Black...
  14. AntremanKoçuMünir

İphone 13 satıp bilgisayar almak mantıklı mıdır?

Tercih sizin hocam. Pcyi en azından 4060 lı bir şey alın diye dedim. Geçen ki pckolik indirimi gibi bir şey olursa sizin için süper olurdu.
  15. AntremanKoçuMünir

İphone 13 satıp bilgisayar almak mantıklı mıdır?

iPhone SE 2020 alırsınız idareten iş görür. 7-8 e rahat bulunur. Kalan para ile güzel sıfır bir sistem çekilir.
  16. AntremanKoçuMünir

Mağazadan alınan telefon ile internetten alınan telefon

Vatan sadece aracıdır. Garanti için direk yetkili servise götürün yada kargolayın. Vatana gönderim yaparsanız süreç net 4-5 gün uzar.
  17. AntremanKoçuMünir

Mağazadan alınan telefon ile internetten alınan telefon

Cihaz aynı cihaz ancak mağaza giderleri vs ile internet stoğunda olan ürünün giderleri bir değil. Bu sebeple e-ticaret daha uyguna bulunabiliyor. Vatan Media Markt gibi mağazası olan yerlerde anlık kampanya yapabiliyor. Hepsiburada, Amazon vs de genelde daha ucuza olmasının sebeplerinden...
  18. AntremanKoçuMünir

🚨 ABDULLAH HACIGÜL: "YORULDUM"🔥

İşim gereği çok geziyorum. Özellikle doğuda yemek ve içecek fiyatlarını görünce her seferinde biz İstanbul'da kazıklanıyoruz diyorum. Biz bize gerçekten yetiyoruz. Abdullah sonuna kadar haklı.
  19. AntremanKoçuMünir

Çözüldü✓ Sony Playstation 5 PS5 Slim 1 TB 16.994 TL

Yakın zamanda Gürcistan' a giden arkadaşım şu fiyatı görse kahrından ölürmüş. Tek çekim cihaz aldı. Tax Free için 3 saat bekledi.
Top Bottom