Arama sonuçları: *

1. Aquaman

Arka Tampon için Traş Makinesi Önerisi

ne kadar idare eder konusu ise kullanımına bağlı bana 200 ml olanı 4 kere kullandım yaklaşık 1 yıl kadar.
  2. Aquaman

makineyi istediğin şekilde verimli kullanamassın ve kendi başına makine ile elastik adam değilsen alabileceğini düşünmüyorum. Krem ile bölgeyi yağlar gibi sürüp 5-8 dakika arası beklersin sonra biz bez yardımıyla duşun altına girip temizlebilirsin. 3 dakika yazıyor paketin üzerinde ama 3...
  3. Aquaman

https://www.hepsiburada.com/veet-men-ozel-bolgeler-icin-tuy-dokucu-krem-seti-100-50-ml-x2-p-HBCV00001DJKHI?magaza=Veet%20Resmi%20Ma%C4%9Fazas%C4%B1
  4. Aquaman

Pttavm adidas yeezy orijinal midir ?

Sitenin kendisi orjinal değil ki sattıkları olsun :) arkadaş yazmış zaten bedavaya bile olsa ordan bir şey alınmaz.
  5. Aquaman

Yardım Xiaomi Redmi Watch 5 Active Akıllı Saat nasıldır?

Telefonum samsung bu konuda bir şey demem yanlış olur.
  6. Aquaman

Yardım Xiaomi Redmi Watch 5 Active Akıllı Saat nasıldır?

6 aydır Watch 3 active kullanıyorum. Özellik olarak eksiklik hissetmedim. Eksi olarak kordon seçenekleri kısıtlı. Dün Watch 5 active sipariş verdim kordon marka özelinden çıkıp 22mm kordon uyumlu hale getirilmiş. Sormak istediğin bir şey var ise Watch 3 active ile ilgili elimden geldiğince...
  7. Aquaman

Vatan Bilgisayar'dan alınan ürün garantiye nasıl verilir?

Kutularına gerek yok. Faturaların hepsini alıp kasayla beraber vatan bilgisayara teslim ediyorsun, gerisini kendileri hallediyor. Tüm kasa olarak göndermenin sebebi tüm bileşenlerin de kontrolden geçip arıza olup olmadığı kontrol edildikten sonra arızalı parçalar garanti kapsamında...
  8. Aquaman

Bilgisayar parça fiyatları ve bilgisayar fiyatları neden böyle?

15-20 yıllık işlemcili sistemleri ddr4 fiyatına satıyorlar ikinci el sitelerinde. İşin kötüsü alanlar oluyor. Fiyatlandırma konusunda ikinci el de büyük firmalar da tamamen fırsatçılar ve açgözlüler. 499 dolarlık ekran karti bizim ülkede 1600 dolar. Diyeceklerim bu kadar. :)
Top Bottom