Arama sonuçları: *

1. AshenOne

TEKNORYA GÜVENİLİR MİDİR ?

Ben ve çevremde bir kaç kişi, bir iki ürün almıştık sıkıntı yaşamadık.
  2. AshenOne

Çözüldü✓ İncehesap.com 6 Aylık Teşhir ürün gönderdiler. THH hızı ve yeni ürün

Yazdığımı tam okumadın galiba? Çöpe at diyen yok güzelce temizle paketle gönder diyorum. Kulaklığın içinde tozla gönderme diyorum, mesela bana öyle geldi. Yargılamadan tam anlasaydın keşke yazdığımı. Ayrıca 30k lık işlemci ne alaka şimdi? Bahsettiğim macun stok fanın üzerindeki macun. Öyle...
  3. AshenOne

Itopyadan şikayetciyim

Bu konudan bağımsız itopya cidden rezalet bir yer, 2 defa alışveriş yaptım ikisinde de sorun yaşadım, çevremde yaşayanlar çok oldu, zaten her yer şikayet dolu.
  4. AshenOne

Yardım Bu satıcıya guvenebilir miyim yardımcı olabilir misiniz?

Çarşıda bir esnaf, genelde sıkıntı olmaz böyle durumlarda. Karar size kalmış yine.
  5. AshenOne

Çözüldü✓ İncehesap.com 6 Aylık Teşhir ürün gönderdiler. THH hızı ve yeni ürün

Çok geçmiş olsun üzücü bir durum cidden. İncehesap da bozmuş iyice kendini, hepsi kendi başına tekel olduğu için ülkede kafalarına göre at koşturuyorlar. 2-3 sene önce işlemci almıştım, takıp kullanmıştım bir kaç gün, orijinal macunuyla falan. Sonra cuma indiriminde daha yükseği aynı fiyata...
Geri