Arama sonuçları: *

1. A

MSI monitör değişim problemi

Söylesen ne olacak bizde onu anlamadık.
  2. A

Trendyol express rezaleti.

"İnternetten alışverişe hiçbir zaman alışamamış biri olarak bu olaydan sonra cidden internetten alışverişe karşı soğudum." vatan bunu beğendi...
  3. A

Andromeda Teknoloji̇'den Ölüm Tehti̇di̇ Alan Kullanici

Yine isim değiştirmiş yeni adı AERO BİLGİSAYAR
  4. A

Bu satıcı dolandırıcı mı ?? Fiyatlar çok rekabetçi

Yine isim değiştirmiş yeni adı "AERO BİLGİSAYAR"
  5. A

Andromeda Teknoloji Esenyurt sahibinden.com mağduriyetim

Yine isim değiştirmiş yeni adı "AERO BİLGİSAYAR".
  6. A

Esenyurt Gamer World'ün yeni adı Ventus PC olmuş gibi?

Yine isim değiştirmiş yeni adı "AERO BİLGİSAYAR"
  7. A

Andromeda Teknoloji Esenyurt sahibinden.com mağduriyetim

Eski kullandığı isimler; GAMİNG TÜRKİYE andromeda teknoloji gamer central vogue gaming market Gamer world OYUNCU DÜNYASI GAMİNG TÜRKİYE Eksen Bilişim Yeni ismi "VENTUS BİLGİSAYAR" bilginiz olsun.
  8. A

Esenyurt Gamer World'ün yeni adı Ventus PC olmuş gibi?

Eski kullandığı isimler; GAMİNG TÜRKİYE andromeda teknoloji gamer central vogue gaming market Gamer world OYUNCU DÜNYASI GAMİNG TÜRKİYE Eksen Bilişim Ventus bilgisayar
  9. A

Sahi̇bi̇nden Gami̇ng Türki̇ye Güveni̇li̇r mi̇

Uzak dur, ifşalandıkça isim değiştiriyor yine yakında isim değiştirirler. Eski isimleri; andromeda teknoloji gamer central vogue gaming market Gamer world Bunları google'da arat olayı anlarsın zaten.
  10. A

Bu satıcı dolandırıcı mı ?? Fiyatlar çok rekabetçi

Yeni adı GAMİNG TÜRKİYE bilginiz olsun ifşalandıkça isim değiştirip milleti öpmeye devam ediyor.
  11. A

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-buyuk-indirim-sifir-galax-galakura-rtx-3060-ti-1102912255/detay Haha marka galakuro yani japonyadna alınmış ama 2 YIL TÜRKİYE GARANTİLİ diye satıyor zaten ürün 2. el o konuyada girmiyorum bile...
  12. A

İfşalanınca yine isim değiştirmişler yeni adları; https://gamingturkiye.sahibinden.com/?userId=aQT3GyhAYA_zdJ6wWfpDD4Q
  13. A

Sahibinden şuna nasıl izin veriyor anlamak güç, resmen suça ortak oluyorlar. Şimdi bu firmanın sahibi her zaman yaptığı gibi 21321312 fake üyelik açıp gelir iyi izleyin. https://forum.donanimhaber.com/sahibinden-oyuncu-dunyasi-isimli-sahisa-dikkat-istanbul-esenyurdun-dolandiricisi--152808235-3
  14. A

6600 XT vs 6700 XT (1000 TL fark)

donanımdan mining işlerden anlamadığın için bu tarihi neden verdiğimi anlamaman normal... işte senin gibilere mining kartlarını kakalıyorlar.
  15. A

6600 XT vs 6700 XT (1000 TL fark)

değer ama fatura tarihi 15 eylül 2022 öncesiyse mining yapıldığını ve içinin açıldığını bilerek al.
  16. A

🔥İndirim Gigabyte RTX 2060 5999 TL

max 4999 eder
  17. A

Sizce yarın efsane cuma, efsane olacak mı?

o olur mu diyor okuma yazma yok mu
  18. A

Sahibinden ve Letgo'da eskisi gibi satış yapamıyorum

letgo uygulaması bozuldu arama filan düzgün calısmıyor
  19. A

Ekran Kartı için Black Friday beklenmeli mi ?

ay sonuna kadar 4999 a bulursun dahada düşeceğini sanmıyorum
Top Bottom