Arama sonuçları: *

1. B

Yardım İADE KOŞULLARI NEDİR YARDIM EDER MİSİNİZ

TS clup dan ürün aldım bu sabah ve iade ettim fakat iade ettik ten sonra üst kısımda kargo şirketi isim ve kargo no su vermişler fakat zaten çıkışı yapılmamış ürünün bana gelip ben mi tekrar vericem yoksa hiç gelmeden bana para iade si yaparlarmı yardım ederseniz sevinirim.
  2. B

Yardım Turkcell Pasaj İphone 13 alınır mı?

amazonda siyah rengi 37.500 turkcell takıntısı değilde sadece turkcell de hepsi aynı fiyat bu yüzden sordum.
  3. B

Yardım Turkcell Pasaj İphone 13 alınır mı?

Selam arkadaşlar iphone 13 alıcam turcell pasajdan garantisi falan apple türkiye garantilidir dimi beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim çünkü diyer mağazalarda 2k zam geldi
  4. B

Yardım Turkcell Pasaj'dan İphone 13 alınır mı ?

Selam arkadaşlar İphone 13 alıcağım fakat bugün telefona 1k zam geldi internet üzerinden turkcell pasajda hala gelmedi o yüzden turkcell pasajdan almak istiyorum herhangi bir sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum beni aydınlatır sanız sevinirim. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  5. B

Wolf deri çeket alıcam güvenli midir yada bildiğiniz bir site varmı bu ürünün

selam arkdaşlar içerde dizisinde oynayan çağatay ulusoyun Wolf deri çeketi var onu almak istiyorum bir site buldum ama güvenli midir yada sizin bildiğiniz bir site varmı yardımcı olurmusunuz site bu: https://asaletr.coloradoteenproject.org/content?c=desa+vintage+deri+ceket&id=2
Top Bottom