Arama sonuçları: *

1. Baihu

Yardım Ups kargo iade nasıl yapacağım

Bir şey değil. İyi günler.
  2. Baihu

www.sikayetvar.com veya genel merkezine şikayet edebilirsiniz. Onlar sizi arasınlar.
  3. Baihu

Gelip almazlar. Size verilen kod ile şubeye götürüp teslim edeceksiniz.
  4. Baihu

Hazir pc yerine parcalari tek tek almak

Ben görmeden alıyorum; ama her siteden almam. Hazır bilgisayarlarda sorun çıkabiliyor. Sorularda örneklerini görebiliyoruz. :)
  5. Baihu

webdenal güvenli mi

2008 yılından beri sorun yaşamadım. Şimdi ne durumda bilmiyorum.
  6. Baihu

Ups kargo şikayetleri?

UPS kargodan bugüne kadar hiçbir şikayetim olmadı. Bütün kargo şirketleriyle sorun yaşayan birisiyim.
  7. Baihu

Ups kargo şikayetleri?

Sebebini yazmışlar. Virüsten dolayıdır, ya da başka bir sebebi var.
  8. Baihu

Hangi siteden siparis hizli gelir

Kesin bir tarihi yok galiba. 1-2 hafta içerisinde başlayabilir. Ay sonuna doğru oluyor.
  9. Baihu

Hangi siteden siparis hizli gelir

Bu aralar gecikme veya karışıklık olabiliyor. Vatan Bilgisayar'dan alacaksanız, kdv indirimini bekleyebilirsiniz.
  10. Baihu

Steamdaki cüzdan bakiyesini karta aktarma

8 Nisan 2020 - 10 Mayıs 2020 :) Eskiden ne güzeldi. Hesabımızdaki parayı alamıyoruz. :(
  11. Baihu

Teknobiyotikten işlemci alan var mı?

Kutulu satılanlar fanlı gelir. Vatan Bilgisayarda indirim vardı. Bu işlemci bitmiş. İsterseniz, ay sonuna kadar ihtiyacınız olanlara bakın. https://www.vatanbilgisayar.com/amd-ryzen-5-2600x-socket-am4-4-2ghz-19mb-onbellek-95w-islemci.html
  12. Baihu

Ups kargo şirketi

Diğer şirketlere göre 1-2 gün gecikme yaşanabilir. Bütün kargoları toplayıp, toplu şekilde dağıtıyor olabilirler. Ramazan ayı da geliyor, daha sıkıntılı olur. Adamların işi çok zor.
  13. Baihu

Vatan Bilgisayarda KDV indirimi

Teşekkür ederim. Geçen ay ki fiyatlara göre biraz yüksek; ama doların düşmesini bekleyenler için kabul edilebilir fiyatlar.
  14. Baihu

Vatan Bilgisayarda KDV indirimi

Geçen ay da indirim vardı. Ayın sonunda alabildim.
  15. Baihu

İNCEHESAP Nasıldır?

https://www.sikayetvar.com 'daki şikayetleri görmezden gelip, kendi bildiğini okuyan insanların büyük bir kısmı sorun yaşıyor. Sadece bu site için söylemiyorum. İstanbul Bilişim firmasını bilirsiniz. Şuan mağdur olan çok sayıda insan var. Bir firma eski olduğu için güvenmeyin. İyice araştırın...
Top Bottom