Arama sonuçları: *

1. B

F/p powerbank önerisi?

anker 326 20000mah 850tl alınır mı? başka öneriniz varmıdır
  2. B

Eski forma nerden alabilirim?

hocam olduğum yerde yoktur sitelerdeki 300-400tl nasıldır
  3. B

Eski forma nerden alabilirim?

Kakanın 2007 uzun kollu forması ve Ronaldo'nun 07-08 united uzun kollu formasını nereden alabilirim? Instagram'da falan 300-500TL satan sayfalar var hangileri güvenilir veya alışveriş sitelerinden gördüğümde (h ile başlayan) oldu 300TL'ye kaliteleri falan nasıldır ya da site önerir misiniz...
  4. B

Tv box önerisi monitör için

ailemden kullanan var bende görmüştüm bazen donmaları fln oluyordu
  5. B

gördüğüm kadarıyla Next Start 4K Media Player övülüyordu üstte linkini atmıştım
  6. B

monitörde hoparlör yoktur ayrı olarak bağlıyacağım usb girşine 1734601853 neler var peki
  7. B

1-1.5k vermek isitiyorum bu aralarda ne önerirsiniz 2kya çıkmak içimden gelmiyor açıkçası
  8. B

onlar lisanslı demi yani netflix google fln herşeyi açar bide bu lisansların bir süresi oluyomu birde dönüştürücü ile eski vga monitöre bağlanırmı
  9. B

eski philips monitörümm var ona tv box alıp birşeyler izlemek istiyorum vga girişi var sadece dönüştürücü ile bağlayabilirmiyim ve tvbox önerisi yaparmısınız teşekkürler...
  10. B

Canon g2420 5200 hatasi

Canon g2420 5200 hatasi aliyormus nasil cozulur tesekkurler (cihaz benim değil)
  11. B

samsung galaxy tab a9+ 4/64 iyi midir??

sadece film izlerim ben belki mesaj atmak için bölebilirim
  12. B

teşekkürler kral yardım için
  13. B

teşekkürler hocam tavsiye için kaç yıl götürür sizce tablet 1714479453 bi tablet için aşırı fazla para vermek istemiyorum telefon gibi kullanmıycam zaten
  14. B

cevap beklerken forumlara baktım ekran kalitesi çok kötü 4gb alınmaz min 6 diyolar çok gömmüşlerdi honor padx9 övüyolardı ama bütçede kısıtlı 1714479145 bu bütçelerde alınabilir bi bu var gibi bunu alırım gibi teşekkürler cevap içinde ne zamandır kullanıyorsunuz
  15. B

merhaba 4.5k bütçem var bu civarda tablet bakıyorum film izlemek için kullanılacak performans olarak film izlerken hiç donma kasma olmasın beni uzun süreler götürücek tablet istiyorum aklımda A9+ 4/64 var ama düz A9 8/128 versiyonumu daha iyi olur performans açısından teşekkürler 1714477510...
  16. B

Yardım hepsiburada puma krampon orjinalmidir

aynen yorumlarda öyle demişler bende dün fiyatı 800diye almıştım yorumlara hiç bakmadım zaten halısahada fln giyerim
  17. B

sıkıntı yokya keşke direkt resmi atsaydım yazmak yerine 1713262481 hepsiburadanın çakma satma gibi bir olayı olurmu
  18. B

yazdığım gibi dün hepsiburada kendisi satarken aldım 800tl inidirmdeydi %50
  19. B

https://www.hepsiburada.com/puma-rapido-iii-fg-ag-erkek-krampon-10657204-p-HBCV00001CJTEO?magaza=Hepsiburada bu üründen aldım hepsiburada kendi satıyordu orjinalmidir arkadaşlarım orjinal değil diye ısrar ediyolar ben hepsiburada kendi satıyordu dedim ama hala ısrar ediyolar indirim vardı %50...
  20. B

kablosuz kulak içi kulaklık önerisi

bütçe 1-2k güzel ses veren birşeyler olursa iyi olur teşekkürler
Top Bottom