Arama sonuçları: *

1. B

GeT ile Satış Yapıcam Güvenilir Midir?

satış yapmadan önce satacağınız ürünün çalıştığına dair videolar fotoğraflar çekin yolda bozulup veya alıcı bozup geri gönderebilir bu çalışmıyor diye
  2. B

Öneri Dolar Katili v.14

kasa sanki 1 tık daha iyi olabilirdi sanırım 1600154547 https://www.sinerji.gen.tr/ranker-virgo-rgb-tempered-glass-usb-30-atx-mid-tower-kasa-p-36328
  3. B

şu an İTOPYAdan İnceHesaptan sistem alınır mı

alabilirsin bence uğraştırsa da halledilir
  4. B

Çözüldü✓ Teknobiyotik böyle iade olur mu

Isınırsa sadece ekran kartini iade edebilir mitim 1599488580 Isinirsa sadece ekran karti iade edilir mi
  5. B

Tamam anladım tesekkurler
  6. B

Bilen birisi varsa onu dinlerim yoksa olmadı kendim arar sorarım
  7. B

Ben sistem alacagim hazir sistemi ozellestirip gelince ekran karti cok ısınıyor doye iade etmek istedim diyelim sadece ekran ksrtini iade edebiliyor muyum yoksa tüm sistemi mi iade etmeliyim
  8. B

Çözüldü✓ inchesap gaming gecesi ekran kartı indirimi

3500 TL'ye düşen msi rtx2060s ventus gp oc idi değil mi
  9. B

Çözüldü✓ inchesap gaming gecesi ekran kartı indirimi

Geçen hafta rtx 2060super kaç TL'ye düşmüştü gaming gecesinde bu hafta da düşer mi?
  10. B

Çözüldü✓ Sinerjiden toplanan pcde garanti oluyor mu

ekran kartının 2 sene sanırım?
  11. B

Çözüldü✓ Sinerjiden toplanan pcde garanti oluyor mu

Sinerjiden alınan sistemlerin kendimiz topladığımız garantisi oluyor mu veya bütün parçalar olmasa bile ekran kartı gibi parçalar garantili oluyor mu
  12. B

Çözüldü✓ Trendyol fake hesap

Tamam tesekkurler
  13. B

Olsa bile koleksiyonlari sildigim icin para da almayacagim dava sebebi yok degil mi
  14. B

Trendyol fake hesaplarla kaydetme kasmıştım ama koleksiyonlari sildim bu yeterli midir yeterli degilse hesabimi nasil kapatabilirim
Top Bottom