Arama sonuçları: *

1. BayBlatt

iPhone 15 Pro - ön sipariş geç gönderim

Dostum mağazadan ön sipariş verince 29'unda teslim alabiliyorken, internetten sipariş ettiğim bir telefon neden 30 gün ekliyor üstüne? Gürgençler'den online sipariş etsen bile 29'unda kargolanıyor. Hadi 1 hafta sürsün kargo süresi. Apple'dan daha hızlı yapıyorlar işlerini demek oluyor. Apple bu...
  2. BayBlatt

Asıl kafa karışıklığı bende Gürgençler yarattı. Şu şekilde:
  3. BayBlatt

Merhaba herkese, Ben 22/09/2023 tarihi saat 00:11 gibi iPhone 15 Pro siparişi verdim. Ben sanıyordum ki en fazla 1 hafta sürer teslimatı fakat öyle olmadı. Tahmini gönderim 27 Ekim - 3 Kasım'ı görünce şok oldum. Ön sipariş vermenin amacını anlamamış bulunmaktayım. Mağazalardan 29 Eylül'de satın...
  4. BayBlatt

Amazon'dan monitör alınır mı?

Yorumlar olumlu ise amazondan şüphe etmene gerek yok.
  5. BayBlatt

Cumartesi günü kargolar açik mi

Google'a hizmet almak istediğin şubenin ismini giriyorsun, çalışma saatlerine basıp öğreniyorsun :)
  6. BayBlatt

Cumartesi günü kargolar açik mi

Evet genellikle ama daha kısa süreliğine. Sokağa çıkma yasağı varken durum nedir bilmiyorum :)
  7. BayBlatt

Saç kurutma makinesi önerisi var mı ?

Özel bir şey bekliyorsan makineden belirt. Eğer yoksa en ucuzunu al derim.
  8. BayBlatt

Depopark Güvenilir Mi Sorusuna Yanıt

Merhaba arkadaşlar, depopark.com 'dan alışveriş yapmakta tereddüt yaşayanlar için böyle bir başlık açmak istedim. https://www.biosis.com.tr/ 'nin bir "bayisi" de diyebiliriz. Konya'da bulunduğunu da belirteyim. 16.12.2020'de anakart (GIGABYTE B550M S2H) siparişimi verdim ve bugün [(17.12.2020)...
Top Bottom