Arama sonuçları: *

1. Berk Atmaca

Yüksek ve iyi ses veren intercom önerisi

Dostlar kaskın içinde yüksek ses veren basslarıda iyi duyabileceğim bir intercom arıyorum. Var mıdır böyle özellikleri sağlayabilen intercom? Bütçem 2000 bandında.
  2. Berk Atmaca

ehliyet kursu benden 1250tl istedi ama internette 750tl yazıyor?

İlk sınavında 750tl. 1250tl değil. Kanıt iste ama onu zaten ziraatten biz ödüyoruz. Oradan görünmesi lazım.
  3. Berk Atmaca

Sahibinden param güvende alışveriş güvenlimi

Aman hocam almayın öyle linkten falan. Vallahi parayı ödediğinizle kalırsınız.
  4. Berk Atmaca

Üni̇versi̇te Öğrenci̇lerene Telefon İndi̇ri̇mi̇ İçi̇n Yeni̇ Haberler !!

Hacılar lisans misans ben cahilim 2 yıllıklar faydalanıyor mu evet ya da hayır diyin lütfen. Kafam çalışsa 2 yıllık okumam :kekw:
  5. Berk Atmaca

MOTOSİKLET Mİ EL KONSOLU MU?

Motosiklet al kanka çok güzel özgürlük sunuyor sana dolaşma anlamında.
  6. Berk Atmaca

Öneri ALİEXPRESS'Den bu ram alınır mı?

en azından her bilgisini vermişler. yok 3200mhz cl18 yok 2600mhz cl20 falan değil ram hakkıyla bunu alırım
  7. Berk Atmaca

Öneri ALİEXPRESS'Den bu ram alınır mı?

cl20 :peeposad: bence alınmaz 1683629155 yorumlarda puanlanan görsellere baktım kaynak orası
  8. Berk Atmaca

Sarı Sitedeki adama güvenmeli miyim?

Haklı zaten bende satmıyorum fakat iş alma kısmına gelince 3.5 atmıyor değilim :D
  9. Berk Atmaca

Şöyle bir diyalog geçti aramızda. Bu işe girmeli miyim bilmiyorum. Mikrofona ihtiyacım var.
  10. Berk Atmaca

Dostlar selam 2. el ürün satın alıyorum (700tl). Adam aydında ben farklı şehirdeyim. Param güvende açmak istemiyorlar haliyle. Şöyle yazdı. Sizce güvenmeli miyim? Mikrofon alıyorum bu arada.
  11. Berk Atmaca

Öneri 300TL İle ne almalıyım?

Sanmıyorum. Şarj ettikten sonra biten şarj saatin bataryasıyla ilgili bir durum. Bence t13 alın. Bende de var memnun kalırsınız.
  12. Berk Atmaca

Yardım 700-800Tl Erkek Spor Ayakkabı Önerisi ?

Arkadaşım p&b’dan ayakkabı alıyor. Bir bak bence. Piyasaya göre ucuz ve görüntüsü tasarımı gayet güzel. Kullanmadığım için net yorum yapamam
  13. Berk Atmaca

air jordan 36 mi ? jordan max aura 4 mü ? daha güzel

İkisi arasından aura
  14. Berk Atmaca

Kırmızı Adidas arıyorum

Yorumları oku dostum. Ben 700tl verdim de annem ödedi ipsdhıgnosjdgb yoksa vermem bende ama soğuk bir yerde yaşıyorsan -ben yaşamıyordum- feci üşürsün.
  15. Berk Atmaca

Kırmızı Adidas arıyorum

Yanlış anlama kankim ama ben böyle adidas zımbırtılarını hiç yakıştırmıyorum. Yani isterse dünyanın en yakışıklı en güzel insanı giysin karşıma gelince ciddiye alamıyorum. Kekolukla alakası yok bu arada çok ucuz kaçıyor ya bence. Tabii giyip giymemenize karışamam bu sadece dışarıdan gören...
  16. Berk Atmaca

28 Ekim vergi indirimi beklenir mi?

tam olarak nelere vergi indirimi gelecek?
  17. Berk Atmaca

sweatshirt vb alımı için satıcı,site önerisi

Ben çekiniyodum almaya 300tl ne lan diyodum. 2 tane daha alayım o zaman
  18. Berk Atmaca

Nası ya? lcw bundan pahalı mı? Ben gitmiyorum bayadır
  19. Berk Atmaca

Fiyat konusunda sıkıntın yoksa: https://fecby.com/ Ben şunu aldım; https://fecby.com/urun/lyrical-mumble-rap-kapsonlu-sweatshirt/
Top Bottom