Arama sonuçları: *

1. BirDexter

İstanbul'da okul ve personel servis ücretlerine yüzde 19.21 zam !

Aylık olarak düşününce, en uzak yere bi öğrenci gidiyor olsun. 1500 tl diyelim, ayda 20 gün okula gitse günlük 30 tl... O yere iki vesaitte gidiyo olsa vereceği para 10 tl. Böyle bakınca normal gibi ama yine de bilemedim. Bu arada oturduğum semtte servisler 12.000 den başlıyor ortaokul için, ya...
  2. BirDexter

Öneri VATAN COMPUTER siparişi

Yani evde her parçam hazır beklerken anakartsız olduğum için 4 gündür... 4 gün ortalama bi kargoya teslim süresi bile değil, e-ticaretle uğraştığım için biliyorum. 2 günden sonra gecikmeye düşme diye bi olay bile var...
  3. BirDexter

Valla hem kulaklık verdim sipariş, tak bi günde geldi... Termal macun da sipariş ettim o da öteki gün kapımdaydı
  4. BirDexter

Sizin ürün de bursa dan mı geldi, istanbulda mısınız
  5. BirDexter

Arkadaşlar vatandan bir şey alırken 888 kere düşünün, pazar günü verdiğim anakart siparişi, daha dün kargoya verme zahmetinde bulundular ve kargo olarak kullandıkları "KolayGelsin" isimli servis tahmini teslimi bugün yazmalarına rağmen aradığımda hâla ürünün yolda olduğunu; daha İstanbul'a bile...
  6. BirDexter

Nvidia ekran kartında dev indirimler haberi doğru mu?

Tr de olduğumuz için yine dolar artar, vergi artar, bişe olur; bizim indirim neyimize ...
Top Bottom