Arama sonuçları: *

1. BlueLabels

🔥İndirim Karaca Hatır Köz Türk Kahve Makinesi 5 TL

Yetişebilirsek alalım bunu ya
  2. BlueLabels

🟢 AKARYAKITA ÇİFTE İNDİRİM GELİYOR!

Ne diyosun ya iyi haber duymayalı baya oldu vallahi
  3. BlueLabels

Yardım Yeni televizyon alacam ama bazı sorunlar var

İnternet özelliği var mı peki? Tarayıcı filan googlea girip bir şeyler izleyebilir miyim HD şekilde
  4. BlueLabels

55 baya büyük geliyor ya onu almicam sanırım samsunglarda full HD izleyebilirim değilmi hatta 4k filan bu sanırım lisans muhabbeti varmış bazıları sadece netflixte 4k filan izletiyormuş tarayıcıdan bir şey izleyemiyormuşuz ayrıca samsunglarda kendi interneti filna vs var değil mi yanlış bilmiyorum
  5. BlueLabels

valla bende emin olamıyorum samsung güzel duruyor fiyatıda fena değil LG olarak ne önerirsin 20 civarları maks
  6. BlueLabels

Off baya iyi dedin peki sence dediğim gibi 4 metre 43 inçe uzak mı kalır ne diyorsun 1709325681 o tarz şeyleri kullanmıyorum ya sorun değil onlar
  7. BlueLabels

ohh baya iyi duruyor peki şeyi sorucam sana bu menüler yavaş mı? ve nereden ne kadar ne zaman almıştın
  8. BlueLabels

sana zahmet bir fotoğraf atabilir misin vatandan alıcam orada tavanda duruyo emin olamıyorum gözümde bi canlansın ayrıca memnun olduğun ve olmadığın şeyler nedir?
  9. BlueLabels

Herkese selamlar öncelikle bazı sorunlar var belki yaşanlar vardır aynı durumu ortaklaşa çözüme ulaştırmak istedim. 1- Televizyonu monitörlerimin üstüne asacağım 4 metre var nerdeyse aralarında 43"(inç) mi yoksa 50"(inç) yeterli 55 fazla büyük gelir diye düşünüyorum sizce hem ps5 den oyun hem...
  10. BlueLabels

Yardım SAMSUNG UE 43CU7000 Sizce nasıl?

Vatanda 15kya düşmüş sizce alınır m bilgisi olan var mı? PS5 için ve Film izlemek için kullanacam farklı öneriniz varsa açığım
  11. BlueLabels

Öneri Drone Önerir misiniz?

Valla aklımda var rez alayım şuraya
  12. BlueLabels

İsrail - Filistin savaşından sonra CarrefourSA neden sürekli indirim yapıyor?

o boykot eden kesimin içindeki ürünleri alıp yere dökenlerden değilsindir umarım
  13. BlueLabels

YEMEKSEPETI MONSTERLAR 17 TL

hangisinde
  14. BlueLabels

❌İndirim Bitti! 13400F + 4060 SİSTEM 16999 TL

Alınır mı acaba diğer parçalar nasıl
  15. BlueLabels

Yardım Hepsiburada rezaleti (THH)

reziller ya 1696437659 aynı satıcı değil farklı satıcılar var o şekilde oluyor mu?
  16. BlueLabels

öyle duruyor ofis için laptop ve monitör alınacak bakıyorum hepsiburada var alırken şüpheye düşüyorum acaba aynı şeyler olur mu diye aşırı rahatsız edici bir tavırları var çünkü
  17. BlueLabels

Çok teşekkür ederim ben hakkımı istiyorum daha önce benzeri bir durumu incehesapta yaşadım 1 ay boyunca aradım konuştum ettim en sonunda bana özel 2 monitör getirildi mesela 1696271623 senden habersiz şekilde iadesi sağlanamaz teknik sorun satıcı tarafından ürün hatası olarak gözükmesi lazım...
  18. BlueLabels

onu diyorum işte her biri birbirinden farklı cevaplar veriyorlar anlam veremiyorum çok saçma
Top Bottom