Arama sonuçları: *

1. BrownVİctoria

Yardım SAHİBİNDEN PARAM GÜVENDE SİPARİŞ KODU GELMEDİ?

Ürününüz param güvende ile satın alınabilir hale getirilmiştir yazıyor. Kod vs gelmedi
  2. BrownVİctoria

Benden para çıkmadı aksine ben sattım ama alicı satın aldığında sizi bilgilendireceğiz yazıyor ve üstte satın al butonu var
  3. BrownVİctoria

Hocam ilk deneyimim olduğu için banka IBAN ve tel no kısmını satışı yaptıktan sonra oluşturdum o yüzden bu sıkıntı olmuş olabilir mi sizce
  4. BrownVİctoria

Arkadaşlar merhaba bugün param güvende ile satış yaptım fakat sipariş kodu gelmesi gerekiyormuş 30 dk bekledim ama hâla gelmedi ne yapmam gerekiyor?
  5. BrownVİctoria

İtopya Hazır Sistem Fiyatları

Yaklaşık 5 yıldır yeni bilgisayar almayı düşünüyorum kargonun gecikmesi fazla mühim olmaz bence😅
  6. BrownVİctoria

Siteye güvenebilirim değil mi ilk defa alışveriş yapıyorum da.
  7. BrownVİctoria

Teşekkür ederim 1657794168 Aslında tercihim King 13 fakat Ssd kısmında stoklar tükenmiş yeni Ssd ekleyince +1000 fiyat çıkıyor
  8. BrownVİctoria

P eki Valorant ve Cs go oynarken sıkıntı çıkartır mı
  9. BrownVİctoria

Arkadaşlar merhaba Sistemim Gtx 750ti İ3 4160 8gb ram artık eskisi gibi yeterli performans veremediği için bilgisayarımı değiştirmek istiyordum İtopya'da gezinirken bütçeme uygun hazır sistem bilgisayar buldum sizce nasıl alınır mı? https://www.itopya.com/hype-uno_h17020
Top Bottom