Arama sonuçları: *

1. Burak.twitchNietral

Şahıs Şirketi İflası Durumunda Ne Olur?

Hayır trendyol gibi mağazalarda satış için sormuştum.Her şeye bakmadan girmek istemedim.Bu dediklerinizden sonra ne olacağını bilemem başka yerlere bakıcam artık 1624045007 Hayır daha araştırıyordum trendyol gibi yerlerden satış yapıcaktım
  2. Burak.twitchNietral

Şahıs adına mı yoksa şirket üzerindeki ürünlere mi?
  3. Burak.twitchNietral

Konu başlığını satış içerikli olduğu için seçtim.Diyelim ki satışlarda düşüş yaşandı ve iflasa gittik.Borç durumu olur mu yada başka bir şey.Kısacası iflastan sonra ne oluyor tam olarak?
  4. Burak.twitchNietral

Orijinal lightning kablosu nereden bulabilirim?

Valla bilmiyorum ne takıldı ama telefoncular arasında en güvendiğim yer orasıydı.
  5. Burak.twitchNietral

Geçen değiştirdim gsm iletişimde %100 hala sağlık
  6. Burak.twitchNietral

Knk benimde adaptör sağlam eski değil ama redmi note 10 un adaptörü kullanıyorum mate 20 lite quick charge da denedim gık yok.
  7. Burak.twitchNietral

8 kullanıyorum ama acayip yavaş şarj ediyor tam dolum belki de 2 saati geçiyordur
  8. Burak.twitchNietral

Daha uygunu yok mudur 200 biraz pahalı kaçmaz mı kabloya
  9. Burak.twitchNietral

Sorum başlıkta,çoğu siteye güven olmuyor nereden orijinal kablo bulabilirim?
  10. Burak.twitchNietral

Amazon FBA nedir? Herkes Yapabiliyor mu?

Çok teşekkür ederim cok acıklayıcı olmuş 1621424035 Knk bu işlerin hepsi riskli zaten başıma ne gibi şeyler gelebilir
  11. Burak.twitchNietral

Amazon FBA nedir? Herkes Yapabiliyor mu?

Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. Bu amazon Fba nedir? Geçenlerde gördüm biraz araştırma yaptım fakat daha bilenler vardır diye size sormak istedim. Ne tür işler dönüyor oralarda dropshipping mantığı falan mı yoksa kendiniz toptancıdan mı alıyorsunuz ürünleri? Açıklayan...
  12. Burak.twitchNietral

Fitness Ortalama Fiyatı Ne Kadardır?

Aylık 200 250 falan ama 6 aylık gibi üyeliklerde daha uyguna geliyor. Uzun süreli gidiceksen 6 9 ay falan alınmalı bence
  13. Burak.twitchNietral

Çözüldü✓ Amazon bedava prime alma

Knk 8 lira zaten niye uğraşıyon bunlarla
  14. Burak.twitchNietral

400TL Masa önerisi Yaparmısınız?

Internette baktım o kadar hiç bulamadım. Kendim yaptırıcam en sonunda. Istediğin boyuta yaptırabilirsiniz fıstık gibi de olur varya
Top Bottom