Arama sonuçları: *

1. ByEfe04

Silinen Konu

Bu tarz insanlar çokça var ya cahillik abidesi hepsi, adam yüksek ihtimalle kartla çok oynadı yanlış bişeyler yaptı ve bozdu. Allah sabır versin kanka.
  2. ByEfe04

Game garaj güvenilir mi

Hocam ödemeyi yaptığınız anda kargoya verilmesini beklemeniz hata zaten :D? Adamlar bu sistemi montajlayıp kargoya veriyor ve bunu da 1-2 iş günü içerisinde yapıyorlar, rakip firmalar 1 hafta bile gönderemiyor.
  3. ByEfe04

sistemi satmaya kaalksam ne kadar tutar sizce

7.5-8K arası eder. Ben olsam 7.8K dan koyar maximum 7.5K ya verirdim.
  4. ByEfe04

Hayırlı Olsun Gümrük Vergisi İndirimi

Yani %50 den %20 ye indi sanırım. Güzel bi haber %30 vergi indirimi sanırım baya bi indirim olur konsollarda.
  5. ByEfe04

Hayırlı Olsun Gümrük Vergisi İndirimi

Kaça çıkarılmıştı?
  6. ByEfe04

Çok Korkuyorum Beyler

Tamam.
  7. ByEfe04

Çözüldü✓ Yemeksepetinden sipariş gelmedi

Aldığın yere bağlı, burger king bazen 1 saatten fazla sürede getiriyor mesela. Canlı desteğe bağlanıp durumu anlatın, bilgi verirler.
  8. ByEfe04

İNCEHESAPTAN BİLGİSAYAR ALMAK MANTIKLI MI?

Game Garaj şuanda en uygun fiyatlandırmaları yapan site diyebiliriz.
  9. ByEfe04

Her ay 300 TL kazanma şansım var mı bir yerden ?

Eğer ilgin ve bilgin varsa bence kendine bir web site kur, istediğin alan ile ilgili bir site olabilir, fakat bu site blog gibi biryer olsun yani faydalı ve merak uyandırıcı şeyler yaz arkadaşların yazsın ve bu siteyi her gün paylaşıp insanlara tanıtmaya çalış siteden gelen reklam gelirleri de...
  10. ByEfe04

Forcedrop’a 50 TL yatırmayı düşünüyorum sizce yatırayım mı?

Dostum bu tarz sitelerde para yatırıp paranı katlamaya çalışıyorsun, evet bu bir kumar. :)
  11. ByEfe04

Doğum Günümde Ne Alabilirim?

RTX 3090 iste.
  12. ByEfe04

Trendyol Ucuz Anakart Gelir Mi?

İptal ederlerse direk THH ine başvur, ürünü alırsın çünkü senin bir suçun yok ucuza anakart gördün ve aldın buna kimse karışamaz seve seve göndermesi gerek.
  13. ByEfe04

Öneri Trendyol 30 TL KARGO BEDAVA ÜRÜN ÖNEREBİLİRMİSİNİZ?

O parayla E-PİN alınamıyor dostum. Yani steam cüzdan kodu alamazsın.
  14. ByEfe04

Trendyol çılgın indirimler yapıyor. (Ana konu)

2X8 GB RAM tabii ki de. Performansı kasa belirlemez 8 ram alacağına kesinlikle kasadan biraz kısıp 16 al.
  15. ByEfe04

(Anket) Da sistemi beğendiniz mi ?

Haklısın abi sistem zaten gayet kaliteli ve gerçek bir indirime sahip eline emeğine sağlık. İşini hakkıyla yapan herkesin arkasında durur savunurum. İndirimli oyuncu PC diye sistem çıkartan aslında tek tek toplanınca herhangi bir indirimin olmadığını görebiliyoruz fakat işte ordaki tek sıkıntı...
  16. ByEfe04

Ben zaten sistem çok iyi diyorum, kalite fiyat performans odaklı kurulduğu belli lafım yok. Ancak f/p odaklı kurulup sıkı bi anlaşma yaparak 1660S ile de kurulurdu.
  17. ByEfe04

Toplamadım ancak 5K ediyorsa güzel toplamışsın bu sistemde alınır.
  18. ByEfe04

Sistem gayet güzel, fiyatına göre zaten şuan da en iyisi ona kimse laf edemez karşı çıkarım. Ancak şöyle bir şey de var Abdullah abi daha büyük daha iyi indirimler yapıyordu genelde sistemlerde, büyük ihtimalle herkes ondan dolayı biraz daha iyi olabilirdi dedi. Mesela 5500XT yerine bi 1660S...
  19. ByEfe04

Trendyol çılgın indirimler yapıyor. (Ana konu)

Ya beyler o sıvı soğutma 20 TL ye nasıl düştü anlamış değilim alan var mı? Alan varsa çünkü dünyanın KÂR ını yaptı :D
Top Bottom