Arama sonuçları: *

1. COMANDANTE

Gigabyte rtx 3060 ti ne kadara satılır?

Eskiden 1-2 dk bile sürmüyordu. İyi dayanmış o kadar daha çok da artar bu arada. İnşallah hayırlısı olsun bakalım daha ne indirimler göreceğiz.
  2. COMANDANTE

Alırsa cidden iyi fiyata satmış olacaksın. Bu aralar çok indirim oluyor rahatlıkla fiyatına uygun bir kart bulacağına inanıyorum. En kötü 3k daha ekler 13 bin tl ye hazır sistemler var 3060 ti'li. Onlar bile gayet uygun bu fiyata sattığın sürece güzel kâr olur.
  3. COMANDANTE

Bu aralar indirimlerin sayısı artmaya başladı. Eth 2.0 olayı da var. Bence çok geç kalmadığın sürece pişman olmazsın. Yani o parayı 6 ay sonra değerlendirirsen belki şu andan daha az kâr etmiş olabilirsin. Güzel fırsatı kaçırmamaya bak derim.
  4. COMANDANTE

Hayırlı olsun
  5. COMANDANTE

Kelebek bıçak önerisi

Sokakta taşımak yasak diye biliyorum.
  6. COMANDANTE

Bu yaptığım mantıklı bir şey mi?

Haklısın 3000 serisinin stokları Mayısa kadar düzelmez. Custom olanlarda da fiyat artıp hiç alamazsın @samet4747
  7. COMANDANTE

Bu yaptığım mantıklı bir şey mi?

Güvenilir biriyse mantıklı
  8. COMANDANTE

RX570 ve B450M-DRAGON'u ne kadara ve nasıl satabilirim?

Rog strix ve 8 gb diye öyle ben 4gb armor kullanıyorum 700 tl yi bile geçmez yani satmaya kalksam.
  9. COMANDANTE

RX570 ve B450M-DRAGON'u ne kadara ve nasıl satabilirim?

700 tl diyecektim Rx570'e ama 8GB olduğunu gördüm o yüzden 950 ye kadar zorlayabilirsin sorunsuz ise .
  10. COMANDANTE

Sizce bu t shirt'ler nasıl?

Şahsen beğenmedim çünkü resim olarak güzel duruyorlar ona lafım yok ama üstüne giydiğin de farklı bir boyuta dönüyor. Mağazada alınan televizyonların eve gelince daha küçük görünmesi gibi bir durum söz konusu olduğunu düşünüyorum. Ve mesela renkli şeyler giymek istiyorsanız ben şöyle yapıyorum...
  11. COMANDANTE

Amazon Türkiye Adamdır

Amazon bu işi cidden iyi biliyor.
  12. COMANDANTE

QP Bilişim iade nasıl yapılır?

ıquwoeuyawıduyhasıduyas
  13. COMANDANTE

Trendyol Siparişim 16 Gündür Kargoya Verilmiyor

Abi büyük indirimler de bir şey alacaksan en az 1 ayı çıkar gözünden. Sırf sipariş yüzünden istediğim ürünü almıyorum bile 1 ay gecikiyor ne de olsa. 1 ay da paranın üstüne biraz daha ekleyip daha iyisini alıyorum hatta.
  14. COMANDANTE

Forum neden İtopyaya düşman?

Burada insanlar hiçbir firmaya düşman olmaz. Ya memnun kalmadıklarını dile getirir ya da yaşadıkları bir durumu diğerlerinin başına gelmemesi için uyarır. Çok yanlış anlamışsın olayı bence.
  15. COMANDANTE

Trendyol çılgın indirimler yapıyor. (Ana konu)

Ekru Erkek Uzun Kollu Fermuarlı Kadife Kanguru Cepli Kapüşonlu Sweatshirt TMNAW20SW0600 TRENDYOL MAN | Trendyol Çok istediğim ürün de indirime girmiş baya sevindim .
  16. COMANDANTE

Öneri Saç & Sakal Kesme Makinesi Önerisi, Kullandıklarınız veya Bildiklerinizden

Valla benim pek sakalım yok açıkçası o yüzden net bir şey demek istemiyorum. 1605611944 Çünkü ergenlikte çıkan sakal çok ince her şey rahat keser.
  17. COMANDANTE

Öneri Saç & Sakal Kesme Makinesi Önerisi, Kullandıklarınız veya Bildiklerinizden

https://www.hepsiburada.com/yopigo-g-cut-605-sac-sakal-seklillendirme-vucut-kili-tiras-cihazi-tras-makinesi-p-HBV00000IU1CR?magaza=Sahibicinde Zamanında 55 tl ye almıştım baya iş görüyor saç için pek bir şey diyemem ama sakal ense vücudun bazı yerleri için gayet yeterli ürün.
  18. COMANDANTE

Vatan Computer Aslında Sandığınız Kadar Pahalı Değil

Vatandan ucuza pc alan tek benim galiba. İmzadaki sistemi 3300 tl ye almıştım. 1605459477 Monitörsüz.
Top Bottom